m
Vi har kollat in nya Volvo V60!
Vi säger bara en sak: Wow! 
68.2°
+
Roger Åberg
0

Accessoarer

37.2°
+
John Johansson
0

Surface to Air

2008 Fall/Winter Jewelery Collection

Designkollektivet Surface to Air är riktigt mångsysslare och senast ifrån dem kan man se en smyckeskollektion som innehåller mycket snygga ringar, halsband och annat. Bland motiven hittar man bl.a. dolkar, varghuvuden och kaninskallar. Finns nu hos OAK.
Läs mer om Accessoarer, Surface to Air,
37.1°
+
John Johansson
0

Anon Optics

Snygga solglasögon

Här är årets kollektion av solglasögon från Anon Optics, galna färger, material och modeller för både tjejer och killar. De är tillverkade i Italien, har 100 procent UV/B/C-skydd och glasen är behandlade i polykarbonat för att motstå repor. ANON Optics ägs för övrigt av Burton Snowboards så de tillverkar även skidglasögon som man kan hitta på deras hemsida.
Läs mer om Accessoarer, Anon Optics,
36.9°
+
John Johansson
0

Appertiff

Sail and pack your trunk before you park for good in port.

Svenska Appertiff släpper en limiterad fishermen beanie serie. Ni ser den på bilderna och den finns tillgänglig i färgerna röd, grön, blå och svart. Kostar 199kr och finns endast tillgänglig i deras webshop.
Läs mer om Accessoarer, Appertiff,
37.2°
+
John Johansson
0

Dita x Visvim

Solglasögon

Här har vi två riktigt duktiga märken som valt att samarbeta, det är japanska Vivim (Hiroki Nakamura) och L.A-baserade glasögonmärket Dita (Jeff Solorio och John Juniper) som ihop designat ett mycket snyggt par glasögon. Tillgängliga i 2st olika färger/mönster och kommer (såklart) i ett snygg läderfodral.
Läs mer om Accessoarer, Dita, Visvim
37.2°
+
John Johansson
0

Oakley x Andrew Petterson

Hand-Crafted Artist Series Frogskins

Oakley har samarbetat med konstnären Andrew Petterson som lyckats specialdesigna 50st unika versioner av Oakleyx27s klassiker x27Frogskinx27. Ska dyka upp hos speciellt utvalda återförsäljare inom kort, kanske hos Caliroots som haft många Frogskins i lager den senaste tiden.
Läs mer om Accessoarer, Oakley, Andrew Petterson
37.3°
+
John Johansson
0

Claw Money

Aviator Sunglasses

Claudia aka. Claw Money fyller 40 år nästa och har under sina år som konstnär/designer släppt många snygga saker. Här ser ni det senaste glasögonen, riktigt snygga pilot-brillor som som kommer i flera olika färger på både glas och bågar. Bland återförsäljarna hittar vi bl.a. Colette.
Läs mer om Accessoarer, Claw Money,
37.0°
+
John Johansson
0

Surface to Air

Spring/Summer 2009 Bags

Här får ni er ytterligare en försmak av våren/sommaren från Surface to Air. Det är accessoar kollektionen som bjuder på väldigt många snygga väskor, min favorit är den blå på huvudbilden. Om jag minns rätt är tyvärr väskorna från Surface to Air inte särskilt billiga, men en sån här väska kan man ha länge.
Läs mer om Accessoarer, Surface to Air,
37.1°
+
John Johansson
0

Super x Highsnobiety

Ciccio Brown

Italienska glasögonmärket SUPER har samarbetat med bloggen Highsnobiety och släppt en ny färgvariant på deras modell Ciccio. Den kommer med färgade eller klara glas och är limiterade till 50 par vardera. Släpps hos Caliroots den 18e oktober.
Läs mer om Accessoarer, Super, Highsnobiety
37.2°
+
John Johansson
0

Gravis x The Hundreds

Black Box Collection

Gravis Footwear och The Hundreds har meddelat att de ska släppa ett samarbete ihop vid namn x27Black Box Collectionx27, som ni ser på bilderna innehåller kollektionen skor, väskor och accessoarer. Egentligen inga nya produkter, det är Gravis sko x27The Lowdown Hi-Cutx27 och deras x27Jetway roller bagx27, x27Shadow packx27, x27Hold All Triox27, och x27Terminal Casex27 som fått en liten redesign utav The Hundreds. Vad jag kan se är det bl.a. Hundr...
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Gravis, The Hundreds
37.2°
+
John Johansson
0

Andersons

Woven Belt

End Clothing har fått påfyllning utav de snygga bältena från Andersons som jag skrev om för några månader sedan här. De är gjorda i Italien och håller en mycket hög kvalité. Bara att välja vilken färg du vill ha och KÖPA!
Läs mer om Accessoarer, Andersons,
37.1°
+
John Johansson
0

Estate LA x Leroy Jenkins

Floral Fitted Caps

Estate LA fortsätter sitt samarbete med Leroy Jenkins där de ihop gör de snygga x27Floral Fittedx27 -kepsarna gjorda på gamla tyger. De tidigare modellerna har funnits hos Caliroots men just nu är det tomt.
Läs mer om Accessoarer, Estate LA, Leroy Jenkins
37.2°
+
John Johansson
0

Raf Simons x Eastpack

Hos Urban Outfitters

Tänkte bara slänga in ett lite försenat shoppingtips till alla Stockholmare. Hos Urban Outfitters dök det i fredags upp en liten godbit från samarbetet mellan Raf Simons och Eastpack. Kostar 845kr och det ska även finnas ryggsäckar i samma material.
Läs mer om Accessoarer, Raf Simons, Eastpack
37.1°
+
John Johansson
0

Y-3

2008 Fall/Winter Bag Collection

Här är bilder på väskorna från Yohji Yamamoto och Adidas märke Y-3, dom ingår i höst- och vinterkollektionen som ska finnas i butik snart, om de inte redan dykt upp. Inget revolutionerande men det finns en del roliga varianter, bl.a. ett gitarrfodral.
Läs mer om Accessoarer, Y-3,
37.3°
+
John Johansson
0

Krane

Höstkollektionen 2008

Den kanadensiska designern, Ken Chow har funnits med på väskscenen ett tag nu och blir bara bättre och bättre. Väskorna ni ser här är från höstkollektion av hans märke Krane som finns att köpa hos bl.a. Revolve Clothing.
Läs mer om Accessoarer, Krane,
37.2°
+
John Johansson
0

Rockers NYC x Masterpiece

Spring/Summer 2009 Bags

Inför nästa vår har Rockers NYC samarbetat med japanska Masterpiece som jag nämnde här för några dagar sedan. Samarbetet har resulterat i dessa grymt snygga väskorna som har Rockerx27s klassiska x27Evoleyesx27 och x22Delgadox22 -mönster. Masterpiece har stått för designen av väskorna, något som de har lång erfarenhet av. Mycket snyggt, kommer tyvärr endast finnas tillgängliga i Japan....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Rockers NYC, Masterpiece
37.0°
+
John Johansson
0

Sandqvist

Autumn/winter 2008 collection

Förutom några uppdateringar på tidigare modeller bjuder stockholmsbaserade Sandqvist även på några nyheter inför hösten. Det finns gott om återförsäljare i Sverige, bara att gå in och hitta den som ligger närmast dig.
Läs mer om Accessoarer, Sandqvist,
37.4°
+
John Johansson
0

Burton

2008 Fall/Winter Bag Collection

Vintern närmar sig och snart ska man ta sig ut i backen igen. Burton, som är absolut störst på snowboardrelaterade produkter, har i dagarna skickat iväg sina väskor och ryggsäckar som finns i butik nu.
Läs mer om Accessoarer, Burton,
37.2°
+
John Johansson
0

Quinny x Henrik Vibskov

Quinny By Henrik Vibskov collection

Ett något annorlunda men roligt samarbete mellan tillverkaren av barnprodukter Quinny och Henrik Vibskov som tagit fram några roliga saker. Vibskov är riktigt duktig på mönster och färger och barnvagnen tycker jag är riktigt snygg. Andra produkter med i kollektionen är; en x27blöjbehållarex27, paraply, glasögon, mössa m.m. Samtliga produkter hittar ni på hemsidan ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Quinny, Henrik Vibskov
37.1°
+
John Johansson
0

Colab

Season Two Collection

Australiensiska glasögonmärket Colab letar alltid efter olika designers/konstnärer att samarbeta med, här presenterar de sin andra kollektion för i år. Denna gången har man samarbetat med Geneviève Gauckler, Fergadelic från TONITE, Marok, Josh Petherick och DMOTE. Ni hittar glasögonen från Colab hos bl.a. Caliroots och PUB....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Colab,
37.0°
+
John Johansson
0

SUPER

Eyewear 2008 Fall Sneak Peek

Nu gäller det för alla glasögonmärken som fått uppmärksamhet tack vare den wayfarer-hysterin som varit i sommar (och förra året) att visa att dom kan. Ett utav märkena som verkligen har blivit populärt är italienska Super, de har släppt en förtitt på höstens modeller som visserligen håller sig till wayfarer-utseendet men bjuder på en liten twist.
Läs mer om Accessoarer, SUPER,
37.0°
+
John Johansson
0

A.P.C

F/W 2008 Accessories

Redan nu börjar accessoarerna från A.P.C dyka upp i butikerna, japanska Zozotown har fått in lite snygga saker, bl.a. en väska, några bälten och halsdukar. Förra veckan visade jag ju lookbooken (här) och de kläderna landar förhoppningsvis i butik inom kort. Scout i Gbg ska få in kollektionen vet jag, håll ett öga på deras blogg så vet ni när det finns i butik....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, A.P.C,
37.0°
+
John Johansson
0

Alexandra Cassaniti

Summer 2008 Sunglasses

Jag vet inte om ni börjar tröttna på alla dessa wayfarer lookx27ax27like, ni får säga till i sådana fall. Har iallafall hittat några som jag tycker gör sig förtjänta av att uppmärksammas här. De är designern Alexandra Cassaniti som släppt dessa snyggingarna med en rolig finess, bågarna ändrar färg beroende på ljusstyrkan från solen. Finns nu hos Commonwealth™...
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Alexandra Cassaniti,
37.1°
+
John Johansson
0

Chocolate Chunk Shades

Skate Farers!

Caliroots har fått in en klassisk wayfarer-modell i helsvart från x27Chocolate Chunk Shadesx27. Kostar bara 199:-
Läs mer om Accessoarer, ,
37.1°
+
John Johansson
0

Acne Jeans

Bogus Belts

Herrbutiken Blackbird i Seattle har fått in ett väldigt snyggt bälte i från Acne; x27Bogus Beltsx27. Det är gjort i gummi och finns tillgängligt i de snygga färgerna x27burgundyx27, x27silver birchx27 och x27bungeex27. Kostar $125, har inte sett det i Sverige men det lär väl finnas här också.
Läs mer om Accessoarer, Acne Jeans,
37.1°
+
John Johansson
0

Cazal

Vintage Sunglasses 2008 Collection

Glasögonmärket Cazal dök först upp redan på 70-talet och har sedan dess levererat många klassiker. Japanska Openers har kommit över bilder på Cazalx27s x27Vintage Sunglasses 2008 Collectionx27 som innehåller modeller som x27901x27, x27904x27 och x27946x27.
Läs mer om Accessoarer, Cazal,
37.1°
+
John Johansson
0

Supra

Fuel Collection

Man har sett många snygga skor från Supra men något som har hamnat i skymundan är deras accessoarer vilket de nu vill ändra på genom att släppa x27Fuel Collectionx27. Kollektionen innehåller en ryggsäck, ett bälte och en plånbok i snyggt svart eller rött läder. Skall dyka upp i butik denna sommarn.
Läs mer om Accessoarer, Supra,
37.0°
+
John Johansson
0

Alife NYC x Super

Solglasögon

Det italienska glasögonmärket Super har ju nämnts några gånger här på Streetwearfeber, inte så konstigt eftersom de gör den absolut bästa tolkningen på Wayfarer-modellen och håller dessutom en riktigt hög kvalité. Några andra som verkar gilla vad Super sysslar med är Alife som nu samarbetat med dom och släppt en något uppdaterad variant. Vad jag kan se på bilderna så har den fått sig en omgång av Alifex27s logga och även andra små detaljer som s...
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Alife NYC, Super
37.0°
+
John Johansson
0

Colab

Hos PUB.03

Fick i dagarna reda på att PUB i Stockholm fått den stora äran att sälja glasögon från australiensiskt glasögonmärket Colab som jag nämnt här några gånger tidigare. Hos PUB hittar ni glasögon från samarbeten med designers som PAM och Neasden Control Centre. Mycket trevligt, värt att kolla in!...
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Colab, PUB, PAM
37.0°
+
John Johansson
0

Comme des Garçons

Snygga plånböcker hos Tres Bien Shop

Comme des Garçons snygga plånböcker har dykt upp hos Tres Bien Shop. Massor av olika modeller i olika färger, mönster och storlekar. Kostar från 595kr till 2195kr
Läs mer om Accessoarer, Comme des Garcons,
37.0°
+
John Johansson
0

Carhartt

S/S '08 Sunglass Collection

Här ser ni bilder på solglasögonen från Carharttx27s vår- och sommarkollektion. De har nu dykt upp i den tyska butiken Overkill (Berlin). Snygga 70- och 80-talsinspirerade kvalitetsglasögon gjorda i polykarbonat och glas med UV 400 skydd.
Läs mer om Accessoarer, Carhartt,
37.0°
+
John Johansson
0

Nixon

2008 Elite Collection

Kaliforniabaserade klockmärket Nixon har släppt massor av modeller genom tiderna och har det senaste delats upp i några olika kollektioner. Nyligen presenterades modellerna ur deras x27Elite Collectionx27 och där hittar man några riktigt stilrena klockor. Elite-kollektionen erbjuder hög kvalité vilket också ger högre priser, klockorna hamnar mellan $650-$1400 och säljs enbart i Nixonx27s egna butiker.
Läs mer om Accessoarer, Nixon,
37.2°
+
John Johansson
0

Andersons

Woven Belt

Butiken End Clothing har fått in några riktiga läckerbitar från de italienska bältestillverkarna Andersons. Massor av snygga flätade bälten i snygga färger och hög kvalité. Kostar mellan £40-£70.
Läs mer om Accessoarer, Andersons,
37.0°
+
John Johansson
0

Colab x Dmote & Genevieve Gauckler

2nd Think Tank

Glasögonmärket Colab har samarbetat med två väldigt duktiga designers/konstnärer; Dmote & Genevieve Gauckler. Dmote har designat ett par x22Waybettersx22 (bild 1, f.ö. väldigt fyndigt namn) och Genevieve Gauckler har designat ett par vid namn x22Disco Sunglassesx22. För er som inte vet är Colab ett australiensiskt glasögonmärke som aktivt letar efter och samarbetar med olika designers/konstnärer som gör glasögon helt efter egen stil och smak. F...
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Colab,
37.0°
+
John Johansson
0

Rittenhouse

Spring/Summer 2008

Australiensiska Rittenhouse har äntligen lagt upp sin vår- och sommarkollektion för allmän beskådning, finns att kolla in på hemsidan. Nytt för Rittenhouse är deras egna onlinebutik där man i år kan köpa kläderna från den senaste kollektionen.
Läs mer om Accessoarer, Rittenhouse,
37.1°
+
John Johansson
0

Karl Grandin

Från Vår, för Cheap Monday

Många har säkert undrat över alla snygga prints och mönster man kan hitta på kläder från Cheap Monday. Jag blev nyfiken, googlade lite och hittade killarna Karl Grandin och Björn Atldax från VÅR som är en del i Woo Agentur. Hittar ingen portfolio från Björn Atldax men jag kollade in Karl Grandinx27s och han är väldigt duktig.
Läs mer om Accessoarer, Karl Grandin, Cheap Monday
37.0°
+
John Johansson
0

Super

New styles!

Det har dykt upp några nya looks från italienska glasögonmärket Super. Bakom Super ligger Daniel och Simon Beckerman (Pig Magazine) samt fotografen Sean Micheal Beolchini. Samtliga modeller är handgjorda i italien. De har ju i grunden 2st modeller, en x27basicx27 och en x27flat topx27. Basic-modellen finns i massor av färger och nu har den även dykt upp med snygga mönster. Super hittar ni bl.a. hos Caliroots och Shelts, vill ni se samtliga mod...
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Super, glasögon, solglasögon
37.0°
+
John Johansson
0

Mishka

Nyheter hos Shelta

Göteborgsbutiken Shelta har fått in några intressanta produkter från rysk/amerikanska märket Mishka. Bland nyheterna hittar man bl.a. den coola väskan som är ett samarbete med tatueraren JK5 som jag tidigare nämnt här. Surfa in hos Shelta.se och kolla in alla nyheter....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Mishka, Shelta, JK5
37.1°
+
John Johansson
0

Oliver Goldsmith

Sunglasses

På 60- och 70-talet bars solglasögonen från Oliver Goldsmith av celebriteter som Grace Kelly, Audrey Hepburn, Michael Caine, Prinsessan Margaret och Sophia Loren. Sedan kom 80-talet och det brittiska företaget gick i ide. Nu, efter 20 år+ är dom tillbaka och har massor av snygga modeller att bjuda på.
Läs mer om Accessoarer, Oliver Goldsmith, glasögon, solglasögon
37.0°
+
John Johansson
0

Nom de Guerre x Oliver Peoples

NDG-1

Klädmärket Nom de Guerre och glasögonmärket Oliver Peoples har samarbetat och släppt den snygga bågen x27NDG-1x27. Kommer släppas i 4 olika stilar och blir tillgängliga i juni/juli.
Läs mer om Accessoarer, Nom de Guerre, glasögon
37.0°
+
John Johansson
0

Von Zipper

Nya modeller hos Junkyard

x22Von Zipper är lite av ett glasögonens och goggles rebeller. En attityd som heter duga och ett team som backar upp den. Produkterna som Von Zipper erbjuder känns alltid fräscha och har alltid en liten nypa kaxighet som får ett och annat ögonbryn att lyftas. Teamet består av bland annat: Andy Irons, Taj Burrow, Mike Ennen, Hana Beaman, Josh Kerr, Mads Jonson med flera.x22 Finns nu hos Junkyard, kostar 799kr resp. 949kr....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Von Zipper, Junkyard, glasögon, solglasögon
37.1°
+
John Johansson
0

Henrik Vibskov

Andy Sun Sunglasses

Ett par riktigt snygga solglasögon från den danske designern Henrik Vibskov. Dom heter x22Andy Sun Sunglassesx22 och har UV400-glas och ger dig den där speciella “celebrity on heroinx22 -looken (enligt Henrik själv). Finns i färgerna svart, vit, lila, grön och den nya färgen röd. Tillgänglig nu hos Tres Bien Shop. Henrik Vibskov har för övrigt en egen onlinebutik vid namn The V-Store, värt ett besök....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Henrik Vibskov, glasögon, solglasögon
37.0°
+
John Johansson
0

Blammo

The Dude & Wayfarer -kopior

Det kopieras hejvilt bland glasögon nuförtiden. Såg att Sabre Vision (som är ett seriöst märke) hade en kopia på mina Dior Black Tie 39 och dom är skrämmande lika. Nu är det Sabre som blivit kopierade, Blammo har kopierat deras modell x22The Dudex22 och även Ray Banx27s modell x22Wayfarerx22. Finns hos Zoovillage nu! Kostar 190kr...
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Blammo, glasögon, solglasögon
37.1°
+
John Johansson
0

Eastpak x Raf Simons

AW08 Preview

För några månader sedan presenterades det mycket lyckade samarbetet mellan Eastpak och Raf Simons (här), nu var det dags igen och en liten förtitt på höst- och vinterkollektionen har presenterats. Den tidigare kollektionen innehöll ca 50 olika designs i massor av roliga färger. I höst är det en lite mer nedtonad design och x22barax22 18 modeller ska släppas. Återkommer senare i höst när fler bilder dykt upp....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Eastpak, Raf Simons
37.1°
+
John Johansson
0

Väskor

Sommarens trogne tjänare

Sommaren närmar sig och då börjar kånkandet (ja, det är ett ord!) på handdukar, badbyxor, kubb, x22vätskax22 och eftersom jackan oftast får stanna hemma så har man heller ingenstans att lägga mobil, plånbok, nycklar m.m. Då gäller det att ha en trogen och snygg väska som man kan lasta full med alla förnödenheter. Jag har bifogat några av de jag hittat, försökt att passa alla smaker. Har ni mer tips så är kommentarsfältet till ert förfogande.
Läs mer om Accessoarer, Crooks & Castles, Cheap Monday, Analog, Burton, Adidas, Black Label, Sandqvist, Surface to Air, Wood
37.1°
+
John Johansson
0

Recon x Nike

AF-X Pack

Graffitikonstnären Stash och hans märke Recon är det som ligger bakom de senaste produkterna i Nikex27s AF-X Pack. I serien hittar man ett par Nike AF1, Nike BioNXX ryggsäck, dataväska, prylväska, kameraväska och en mobilväska. Samtliga produkter har Stash snygga x22Recon custom camox22 -mönster.
Läs mer om Accessoarer, Recon, Nike
37.1°
+
John Johansson
0

Supreme x R.Crumb

"Fuck" Trucker Cap

Efter ett lyckat samarbete förra året ihop med den numera franska serietecknaren/konstnären R.Crumb, fortsätter nu Supreme att samarbeta för ytterligare några produkter. Tidigare produkter från deras samarbete är en x22Fuckx22 t-shirt och nu har de släppt denna vackra skapelse; x22Fuckx22 Trucker Cap. Släpps i fyra färger och finns att köpa i Supremex27s butiker....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Supreme, R.Crumb
37.1°
+
John Johansson
0

Diesel

DZ7091 + DZ7093

DZ7091 och DZ7093 är två nya klockor från Diesel. De har en klassisk retrokänsla över sig och innehåller den senaste tekniken. Modellen DZ7093 (på bilden) har en gul display och brun matchande armlänk. DZ7091 kör på den evigt populära LED-diplayen och har en cool silvrig länk.
Läs mer om Accessoarer, Diesel,
37.0°
+
John Johansson
0

InHomeOut x Roc Star

Fitted Cap

Japanska Roc Star har samarbetat med ett annat japanska märke vid namn InHomeOut och tagit fram några riktigt coola kepsar. Så har ni vägarna förbi Japan någon gång så är det bara att köpa!
Läs mer om Accessoarer, InHomeOut, Roc Star
37.0°
+
John Johansson
0

Brigada Eyewear

Summer 2008

Idén om Brigada Eyewear startades år 2006 av Jim Greco, Andrew Reynolds, Terry Kennedy och Erik Ellington. De tyckte inte att det fanns något bra glasögonmärke inom skategenren, de började skissa på en logga och på några modeller de ville producera och nu, två åre senare, släpps deras första kollektion. Eftersom märket är nystartat så får vi nog vänta några år innan vi kan hitta Brigada Eyewear i svenska butiker....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Brigada Eyewear, glasögon, solglasögon
37.1°
+
John Johansson
0

Jack Spade x Apple

Jack loves Apple

Accessoardesignern Jack Spade har just nu ett samarbete ihop med Apple; x22Jack for Applex22. Han har designat en x22tech field bagx22 som kommer säljas exclusivt hos Apple Store för $149.95 här. Väskan rymmer dina viktigaste Apple-produkter, ett avtagbart fodral till din laptop och småfack för din ipod/iphone. Jack Spade är en mycket duktig designer, jag hoppas att detta bara är början på ett långt samarbete med Apple....
Läs hela artikeln
Läs mer om Accessoarer, Jack Spade, Apple