m

Kläder

36.9°
+
John Johansson
0

Married to the MOB

Fall 2008

NY-baserade Married to the MOB är ett av få streetwearmärken för tjejer som lyckas leverera snygga och bärbra plagg. Deras höstkollektion innehåller en del godbitar bl.a hoodies och jackor. Ni hittar deras kläder hos Caliroots.
Läs mer om Kläder, Married to the MOB,
37.0°
+
John Johansson
0

WoodWood

Spring/Summer 2009 Lookbook

Det är snabba ryck hos danska klädmärket WoodWood, bara för några dagar sedan visade det upp sin vår- och sommarkollektion på catwalken och redan nu finns deras lookbook att beskåda. Mycket vackert presenterat.
Läs mer om Kläder, WoodWood,
37.0°
+
John Johansson
0

Henrik Vibskov

Spring/Summer 2009 Collection

En av danmarks mest intressanta designer Henrik Vibskov presenterade nyligen en mycket stark vår- och sommarkollektion för nästa år. Visst ser det väldigt annorlunda ut vid första anblick men kollar man noga ser man många snygga och bärbara plagg. Henrik Vibskov hittar ni närmast i Weekday-butikerna.
Läs mer om Kläder, Henrik Vibskov,
37.1°
+
jocke kofot
0

New City Love

Ny svensk internetbutik

Det har öppnat en ny svensk internetbutik vid namn New City Love som säljer schyssta t-shirts från små oberoende märken som CTRL, Durkl, Hoodman och Sould. Inga höstnyheter där ännu, men det dyker väl förhoppningsvis upp inom kort.
Läs mer om Kläder, New City Love,
37.1°
+
John Johansson
0

Rocksmith

Fall 2008 Cut & Sew Delivery 1

Ni har ju sett både bilder och videos på Rocksmithx27s höstkollektion här på Streetwearfeber, nu ska första leveranserna snart börja dyka upp i butikerna. I första omgången finns det en väldigt snygg x27Slash Windbreaker Jacketx27 i 3st färger (svart, vit, lila) och x27Double Cross Hoodyx27 och x27The Waxed Cotton M-65 Jacketx27 bl.a. Dyker väl upp hos Caliroots i slutet på augusti skulle jag gissa.
Läs mer om Kläder, ,
37.2°
+
John Johansson
0

Whyszeck

SS09 Sneakpeak

Redan nu finns det bilder på den kommande vår- och sommarkollektionen från svenska Whyszeck. Det är roligt att se svenska märken utvecklas och avancera så som Whyszeck har gjort, nästa års kollektion är fullproppad med snygga kläder. Höst- och vinterkollektion håller i detta nu på att skeppas iväg, kanske till och med redan finns i butik, kolla in de bilderna här eller på deras hemsida....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Whyszeck,
37.0°
+
John Johansson
0

WoodWood

2009 Spring/Summer Collection

Från Copenhagen Fashion Week kan man nu se bilder från WoodWoodx27s vår- och sommarkollektion 2009. En stark kollektion som gör WoodWood värdiga av den stora uppmärksamheten de fått den senaste tiden. WoodWoodx27s höst- och vinterkollektion bör f.ö. snart vara i butik, vill ni se den har jag tidigare nämnt den här. Vill ni se kollektioner från andra märken kolla in CFWx27s hemsida....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, WoodWood,
37.0°
+
John Johansson
0

Junk de Luxe

Autumn/Winter 08' Collection

Danska märket Junk de Luxe har väl de flesta stött på någon gång, de gör stabila basic-plagg som finns att hitta lite varstans. Bilderna ni ser är på deras höst- och vinterkollektion som nu finns i butik, hela lookbooken ligger på deras hemsida. I denna kollektionen ser man de klassiska plaggen men även några snygga detaljer som ger ett intressant helhetsintryck.
Läs mer om Kläder, Junk de Luxe,
37.1°
+
John Johansson
0

Converse

By John Varvatos

Converse har som ni kanske vet tagit ett steg in i klädernas värld och tar då hjälp utav designern John Varvatos. Nu är höst- och vinterkollektionen snart här och Sneaker Freaker har slängt ihop lite fakta om John Varvatos här. En rockig kollektion som går hand i hand med deras skor....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Converse, John Varvatos
37.1°
+
John Johansson
0

MadeMe

Fall '08 Collcetion

Designern Erin Mageex27s märke MadeMe har släppt pressbilder på den kommande höstkollektionen. På bilderna ser man bl.a. kläder från samarbeten med James Blagden och Peggy Noland. Många snygga skinnjackor, flannelskjortor, t-shirts m.m.
Läs mer om Kläder, MadeMe,
37.2°
+
John Johansson
0

Nike Sportswear

080808

Idag, den 8e augusti 2008, har väl ingen missat att invigningen av OS i Peking pågått och pågår fortfarande. Många är företagen som försöker få del av uppmärksamheten som OS drar på sig, ett av de märken som gjort en riktig storsatsning är Nike. Ska försöka sammanfatta några av de produkter och annat som släppts idag den 080808. Mer efter hoppet.
Läs mer om Kläder, Nike Sportswear,
37.0°
+
John Johansson
0

The Hundreds

Fall 2008 Collection Preview

Update Det dröjde inte länge för hela lookbooken att dyka upp. Ser intressant ut och Digital Gravel har redan fått in en del av kollektionen. För några dagar sedan (jag har haft en liten semester, ursäkta förseningen) visade The Hundreds upp en liten förtitt på sin kommande höstkollektion. Inte så mycket att säga än så länge, får hoppas att fler bilder dyker upp inom kort....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, The Hundreds,
37.1°
+
John Johansson
0

Rockers NYC

Fall/Winter 2008

Rockers NYC fortsätter släppa kläder med galna mönster, i höst- och vinterkollektionen hittar vi mönstret x27Neon Ghostx27 som syns på en väst och en mycket cool skinnjacka. Andra plagg i kollektionen är några byxor, skjortor och en poncho. Mer lär dyka upp snart.
Läs mer om Kläder, Rockers NYC,
37.0°
+
John Johansson
0

Without Backbones

Spring 2009

Från östra London kommer märket Without Backbones som i sin vårkollektion kör nästan helt och hållet på svart och vitt. Stilen är nära på gotisk och det är också det dom vill uppnå. Med sin stil vill designerna Robin Graves och Joseph Hodgkinson nå ut till så många som möjligt och som de själva uttrycker det x22like a good album, be rememberedx22. Deras kläder finns att köpa i deras onlinebutik som för tillfället inte är så välfylld, lär väl dy...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Without Backbones,
37.1°
+
John Johansson
0

Rocksmith

Fall 2008 Sneak Peak

Nu var det NY/Tokyo-baserade Rocksmithx27s tur att presentera sin höstkollektion, jag skrev ju förra veckan om deras x27systermärkex27 Kilo Goods (här). Kollektionen heter x27The Next Frontierx27 och innehåller många snygga t-shirts, lite cut&sew och accessoarer.
Läs mer om Kläder, Rocksmith,
37.1°
+
John Johansson
0

S2VS

Fall 2008

Sean William Salim började på skolan x27Parsons School of Designx27 år 2004. Han kände att det saknades något på marknaden och startade senare sitt egna märke S2VS. Några år har gått och nu är hans höstkollektion här och är inspirerad av den industriella revolutionen som pågick i Västra Europa under 1800-talet. Ser du något som lockar rekommenderar jag dig att surfa in hos (eller besöka butiken) OAK NYC som ska få in höstens kollektion....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, S2VS,
37.0°
+
John Johansson
0

Kitsuné

Fall/Winter 2008/09

x22A New Fox in Townx22 heter den nya kollektionen från franska Kitsuné. Inför hösten har man satsat mycket på material som jeans och kashmir och designen står Masaya Kuroki för. En liten parentes är att Kitsuné funnits sedan 2002 och är lika mycket skivbolag som klädföretag och drivs av Gildas Loaec som mötte Masaya Kuroki i en skivbutik i Paris.
Läs mer om Kläder, Kitsune, Kitsuné
37.0°
+
John Johansson
0

Mjölk

Spring/Summer 09 Collection

Det blir inte mycket bättre än såhär, Australien har massor av bra märken och det här är ett utav de allra bästa. Mjölk heter det och startades 2003 av Lars Stoten (svensk) och John Clarke. Deras vår- och sommarkollektion inför nästa år får mig redan att längta, så mycket inspiration. Jag vet faktiskt inte vart man hittar Mjölk närmast, någon som vet? Deras höst- och vinterkollektion finns nämnt här och har sedan dess försvunnit ur WoodWoodx27...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Mjölk,
37.1°
+
John Johansson
0

You Must Create (YMC)

Fall/Winter 2008/09

YMC (You Must Create) har dykt upp i den engelska butiken End Clothing som förtjänt blivit väl omnämnd här. Det är roligt att se höstnyheter dyka upp, bland YMCx27s nyheter hittar man många snygga plagg bl.a. skorna, bältet och jackorna får mig att vilja öppna plånboken. Vill ni ha detaljerade bilder finns det på End Clothingx27s hemsida. Frakten ligger på £4.95 till £14.95 beroende på vikt....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, You Must Create, YMC
37.1°
+
John Johansson
0

Lars Andersson

Spring/Summer 2009

Här är en ny svensk förmåga vid namn Lars Andersson och bilderna är på hans kommande vår- och sommarkollektion som är hans första kollektion någonsin, vilket är svårt att tro när man ser det. En väldigt duktig designer som jag aldrig hört talas om tidigare, han bor för tillfället i Brooklyn och har gjort så i fyra år. Ingen hemsida men tillhör W29 Showroom.
Läs mer om Kläder, Lars Andersson,
37.0°
+
John Johansson
0

Kilo Goods

Spring 2009 Campaign

Inför Kilo Goods kommande vårkampanj har de tagit hjälp utav Phil Chang som tog med hela gänget till Dartmouth College och smällde av en session. Våren 2009 känns långt borta men om ni ser vad ni gillar passa då på att roffa åt er det sista ur sommarens kollektion hos Caliroots.
Läs mer om Kläder, Kilo Goods,
37.0°
+
John Johansson
0

WoodWood

Fall/Winter 2008 Collection

WoodWood ska inte behöva någon närmare presentation, vet ni inte vad det är för märke så finns det massor av info i mina tidigare inlägg här. Från catwalken får vi oss en titt på vad som kommer i från WoodWood i höst/vinter. Ser mycket jag gillar bl.a. en snygg skjorta och en stickad tröja. Snart i en butik nära dig.
Läs mer om Kläder, WoodWood,
37.0°
+
John Johansson
0

Fred Perry x Tomoki Sukezane

Efter ett tidigare lyckat samarbete har Fred Perry ännu en gång samarbetat ihop med den japanske designern Tomoki Sukezane och tagit fram en liten kollektion innehållande några kashmirtröjor och en väldigt snygg blazer. ingen info om tillgänglighet, får återkomma om det dyker upp något.
Läs mer om Kläder, Fred Perry, Tomoki Sukezane
37.0°
+
John Johansson
0

April77

2008 Fall/Winter Collection

Bilder från April77x27s kommande höst- och vinterkollektion har dykt upp lite varstans på internet det senaste men inte förrän nu har de lagt upp hela lookbookx27en på deras hemsida. Den nya kollektionen heter “We Lived Our Lives in Black” och har en riktigt skön stil med x27lumber jacketsx27, stora stickade tröjor och rutiga skjortor blandat med en med dressad stil.
Läs mer om Kläder, April77,
37.1°
+
John Johansson
0

Nike

Nyheter hos Recognize

Recognize har fått in lite nyheter från Nike, några t-shirtar och skor plus en rätt så cool windrunner vid namn x27Diamond Superrunnerx27. 899:- kostar den.
Läs mer om Kläder, Nike,
37.0°
+
John Johansson
0

Oakley x Greg Lutzka

Good Livin Pack

Oakley har jobbat ihop med skataren Greg Lutzka och tagit fram ett intressant litet packet innehållande ett par specialdesignade Frogskin, en New Era keps och en t-shirt. Finns att köpa hos In4mation
Läs mer om Kläder, Oakley, Greg Lutzka
37.0°
+
John Johansson
0

Cicatriz

Summer 2008

Nu är Cicatriz tillbaka med en ny sommarkollektion. Förra året var det nog deras hemsida som fick mest uppmärksamhet men i år märker man att fokusen har lagts på kläderna för det ser riktigt bra ut (och hemsidan är iofs riktigt bra också).
Läs mer om Kläder, Cicatriz,
37.0°
+
John Johansson
0

Won Hundred

Autumn/Winter 08' Lookbook

Danska märket Won Hundred startades år 2004 av Nikolaj Nielsen. Året senare togs även Pernille Schwarz in i företaget. De har sedan dess kommit en lång väg och finns idag representerade i 170 butiker runt om i världen och har showrooms i Köpenhamn och Stockholm. En annan stor händelse som kommer ske i år är öppnandet av en flaggskeppsbutik i Köpenhamn, lätt värt ett besök. Kolla in hela den snygga lookbooken för höst- och vinterkollektionen här...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Won Hundred,
37.0°
+
John Johansson
0

PAM

A/W 2008/09 Collection Preview

Här får ni en liten förtitt på vad höst- och vinterkollektionen från PAM har att erbjuda. Det är bloggen Honeyee som postat bilderna och räkna med att jag kommer stå på dörren när dessa kläderna landar i butik. Ni hittar dom bl.a. hos Scout i Göteborg.
Läs mer om Kläder, Pam, Perks and mini
37.0°
+
John Johansson
0

Capsule

Fashion Event New York

Igår startade modemässan Capsule i New York där flera svenska märken finns representerade. Några av de som tagit sig över Atlanten är; Fifth Avenue Shoe Repair, Gram, Hope, Julian Red, Our Legacy, Velour mfl. Vill bara önska alla svenska märket lycka till och hoppas att ni säljer bra (fast inte för bra, blir så tråkigt då). Surfa in hos We Are The Market som finns på plats och uppdaterar sin blogg med bilder från de olika märkena....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Capsule,
37.0°
+
John Johansson
0

Rittenhouse

Fall/Winter 2008/2009

Nu dyker det upp många roliga höst- och vinterkollektioner runtom på nätet, kommer presenteras många här på Streetwearfeber framöver, ska försöka hinna med så många som möjligt. x22From the land down underx22 hittar vi senaste från Rittenhouse, ett enkelt och snyggt märke. Rittenhouse finns hos Odd Number och Black Market Sthlm....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Rittenhouse,
37.0°
+
John Johansson
0

Patrik Ervell

Fall - Winter 2008

Svenskättade New York-bon Patrik Ervell startade sitt märke med samma namn år 2005 efter att han studerat på Parsons School of Design. Åren har gått och hans senaste höst- och vinterkollektion finns nu att beskåda, helt klart intressant, väldigt osvenskt. Ni hittar hans kläder hos Tres Bien Shop
Läs mer om Kläder, Patrik Ervell,
37.0°
+
John Johansson
0

Coming Soon

by Yohji Yamamoto

Det blir error i min hjärna när jag går in på hemsidan till Yohji Yamamotox27s senaste projekt; x27Coming Soonx27. Ett oerhört dumt namn att välja! Det nya märket ska ha en lite snällare prislapp än tidigare kläder från Yohji Yamamoto. x22Coming Soonx22 is a brad created for a generation of women and men who wear what they like, without stating who designed itx22, så står det på hemsidan. Kläderna lockar inte mig och lär inte bli någon hit i Sv...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Coming Soon, Yohji Yamamoto
36.9°
+
John Johansson
0

Nike Sportswear

2008 Fall Lookbook

Här är bilder från Nikex27s kommande höstkollektion, de fortsätter att höja ribban och pressa konkurrenterna.
Läs mer om Kläder, Nike Sportswear, Nike
37.0°
+
John Johansson
0

Folk

A/W 2008 hos Hanon Shop

Det är ont om nyheter i butikerna vid den här tiden och alla butikerna har fullt upp med att rea ut det sista svårsålda från våren (och tidigare). Men, Hanon Shop har fått in en liten kollektion från engelska Folk som själva även har lagt upp höstens nyheter i sin webshop. Mina favoriter hittar man bland accessoarerna, deras bälten är riktigt snygga.
Läs mer om Kläder, Folk,
37.0°
+
John Johansson
0

A.P.C

Autumn/Winter 08-09 Catalog

Användaren jimmyc borta hos Superfuture/Supertalk har kommit över en katalog från franska A.P.Cx27s höst- och vinterkollektion som han scannat in och lagt upp. Många intressanta plagg främst bland jackorna och överdelarna tycker jag, även vinterkängorna ser intressanta ut.
Läs mer om Kläder, A.P.C,
37.0°
+
John Johansson
0

PAM

High Summer Collection 2008

Perks and Mini (P.A.M) är enligt mig ett utav de duktigaste klädmärken på t-shirtgrafik. De har nu släppt en liten limiterad kollektion vid namn x27High Summerx27. Kollektionen innehåller 5st tryck som är omarbetade från tidigare kollektioner. Den finns hos bl.a. Haven.§
Läs mer om Kläder, Pam, Perks and mini
37.2°
+
John Johansson
0

Rocksmith

2008 Fall “Keep Up Collection

Rocksmith väljer som så många andra nu för tiden att visa upp sina kollektioner i form av en video (lär dyka upp en vanlig lookbook också). Han ni ser springa runt på taket (Rocksmithx27s huvudkontor i Brooklyn) heter Theophilus London aka Kapps och är en grym MC, kolla in hans myspace här. I videon ser man totalt 5 olika uppsättningar kläder, några känner man igen sen tidigare bl.a. deras x27Roc-Optic Varsity Jacketx27 och deras snygga windrun...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Rocksmith,
37.0°
+
John Johansson
0

Qhuit

Spring 2009 Preview

Ett för mig nytt märke vid namn Qhuit visade upp sin vårkollektion (-09) på mässan Bright som pågick i Frankfurt i helgen. De ihärdiga bloggarna på HypeQuest var på mässan och tog då korten som är bifogade i bildspelet. En helt klart godkänd kollektion som jag hoppas vi snart får se i Sverige.
Läs mer om Kläder, Qhuit,
37.0°
+
John Johansson
0

Surface to Air

Fall/Winter 2008

Parisbaserade kollektivet Surface to Air har nu presenterat sin höst- och vinterkollektion som redan nu finns i deras butik i Paris. I kollektionen finns såklart riktigt snygga och stilsäkra plagg men även några skor och väskor som ser intressanta ut. Surface to Air hittar ni hos Tres Bien Shop.
Läs mer om Kläder, Surface to Air,
37.0°
+
John Johansson
0

Lagom

Nu i butik!

Som ni kanske sett så börjar plaggen ur Lagomx27s senaste kollektion ta slut i deras webshop, men misströsta inte! I denna veckan har butiken Tjallamalla som finns i både Stockholm och Malmö fått in kollektionen och den går att köpa där nu. Även Caliroots skriver i sin blogg att de har fått in kläderna och att de ska ligga online inom kort. ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Lagom,
37.0°
+
John Johansson
0

S/S Friends

Summer Kit

Sean och Sarah, pojkvän och flickvän, musiker och designer, nu har de samarbetat och släppt ett par riktigt sköna shorts. S/S står för x27Season Specificx27 och betyder plagg som är specifika för en viss säsong. Som t.ex. sommarens shorts eller mössorna på vintern. Såhär skriver dom själv om sina shorts: x22Simple and classic style. Trunks constructed out of a breathable cotton/canvas thatx27s both durable and quick drying. Our sidewalk surf tr...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, S/S Friends,
37.0°
+
John Johansson
0

Life With Bird

A/W 2008

Australiensiska märket Life With Bird drivs av Bridget Mccall (Bird) och Nicholas Van Messner och startades år 2002. Bilderna ni ser är från deras höst- och vinterkollektion. Än så länge finns inte märket i Sverige men blir man sugen på något så finns det en lista på online-återförsäljare på hemsidan.
Läs mer om Kläder, Life With Bird,
37.0°
+
John Johansson
0

VNGRD

'The Steal' - One Year Anniversary Items

Denna månaden fyller VNGRDx27s onlinebutik x27The Stealx27 1år, för att fira detta har de släppt några riktigt gräsliga produkter. Deras klassiska x27Octopus-temax27 har hamnat på en windbreaker och det ser riktigt knasigt ut. Man har även släppt två stycken t-shirts med tryck gjorda av italienska konstnären Dr. Pira, även två bälten finns med bland nyheterna. Inget i min smak men det är ju bara ett litet sidoprojekt för att fira en 1-årsdag, s...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, VNGRD,
37.0°
+
John Johansson
0

Violent Elegance

Enkla t-shirts från Berlin

Tänkte det var på tiden att jag tipsade om ett t-shirtmärke! Violent Elegance heter det och håller till i Berlin, 32EUR tar de för en t-shirt.
Läs mer om Kläder, Violent Elegance,
37.1°
+
John Johansson
0

Visvim

G-line Saga chino pants

Hittade dessa snygga chinosen från Visvim´s x27G-Linex27, gillar verkligen den gula varianten men som vanligt när det gäller Visvim är det snuskigt dyrt! Nästan 3500kr! Är det någon som har några billigare alternativ? Filippa K ska ha ett par vet jag, men de känns lite FÖR gula. Se fler kläder från Visvim hos SlamJam Store.
Läs mer om Kläder, Visvim,
37.0°
+
John Johansson
0

Call of the Wild

Fall/Winter 2008 Preview

Skottska butiken Hanon Shop har postat bilder på några av plaggen ur Call of the Wildx27s kommande höst- och vinterkollektion. Roligt att se lite hösttecken, iallafall när det gäller kläder. Återkommer när det dykt upp mer, vill ni veta mer om Call of the Wild kan ni läsa mina tidigare poster genom att klicka på länken vid x27Etiketterx27, hajjar ni?...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Call of the Wild,
37.0°
+
John Johansson
0

BBC | Ice Cream

Season 6 Lookbook By Carri Munden

När jag såg dessa bilderna från BBC | Ice Creamx27s lookbook så var min första tanke; x22Rip off!x22 för den påminner väldigt mycket om det londonbaserade märket Cassette Playax27s underbara stil. Jag hade rätt, typ, det va ingen rip-off men däremot är det Cassette Playax27s egna Carri Munden som står för utseendet på Pharrells senaste lookbook. Ett mycket trevligt samarbete med ett mäktigt resultat! Foto: Takashi Kamei...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, BBC | Ice Cream, Cassette Playa, Carri Munden
37.1°
+
John Johansson
0

Whyszeck

FW08

Svenska Whyszeck är tillbaka med ytterligare en intressant kollektion. Höst- och vinterkollektionen är inspirerad av den brittiska modskulturen och skinheadkulturen från 1960-talet. Kolla in bilderna och längta till hösten.
Läs mer om Kläder, Whyszeck,
36.9°
+
John Johansson
0

BBB - CTRL SS09

Favoriter från Bread & Butter Barcelona

Finska CTRL har fullt upp, inte nog med att de visade upp sin vår- och sommarkollektion på BBB, de håller även på att uppdatera sin hemsida och har nyligen slängt upp en webshop där man kan välja och vraka bland alla deras snygga mönster och tryck.
Läs mer om Kläder, CTRL,