m
Vi har kollat in nya Volvo V60!
Vi säger bara en sak: Wow! 
82.0°
+
Roger Åberg
0

Kläder

37.1°
+
John Johansson
0

Rockers NYC

2008-09 Fall/Winter “Loud is Silent” Collection Pt. 1

Rockers NYC har nu i sin blogg presenterat de första ur deras höst- och vinterkollektion; x27Loud is Silentx27. Som ni kanske märker gillar jag märken som vågar vara annorlunda, men något jag diggar ännu mer är märken som vågar vara vanliga när allt annat säger emot det. Rockers NYC är ett sådant märke som vågar köra sitt race och inte bara släppa säkra kort, satsar till 100% att få ut sitt budskap som till stor del handlar om musik. Märken so...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Rockers NYC,
37.0°
+
John Johansson
0

VNGRD

2008 Autumn/Winter Collection

Ni har redan fått er en förtitt på höst- och vinterkollektionen från italienska VNGRD (här), nu har de även släppt en lookbook där man kan kolla närmare på plaggen. Det är fortfarande VNGRDx27s onlinebutik som gäller om man vill köpa något.
Läs mer om Kläder, VNGRD,
37.0°
+
John Johansson
0

PAM

AroundAroundAround

Göteborgsbutiken Scout har fått in den senaste kollektionen från märket PAM som för övrigt drivs av det gifta paret Misha Hollenbach och Shauna T. En rolig kollektion som innehåller många snygga tryck, cleana plagg så som skjortor och crewnecks.
Läs mer om Kläder, PAM,
37.1°
+
John Johansson
0

Weekday

Autumn 2008

Nu var det dags igen, Weekday visar vägen med deras varje ny säsong återkommande lookbook. Det står x27Autumn 2009x27 på hemsidan men det är någon som sluntit på tangenten för det är vad jag kan se kläder från 2008x27s höstkollektioner. Kolla igenom bilderna och låt er inspireras utav vad märken som Peter Jensen, Cheap Monday, Gaspard Yurkievich, Whyred, Henrik Vibskov m.fl. har att erbjuda i höst. Likt tidigare är det den duktiga fotografen Ka...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Weekday,
37.0°
+
John Johansson
0

WESC

Fall/Winter 2008 Preview

Den nya höst- och vinterkollektionen från WESC bjuder väl egentligen inte på något nytt och revolutionerande, deras nya lookbook tycker jag däremot är rätt skön. Som ni kanske ser är det bl.a. bandet Steed Lord som är med och poserar framför kameran, de har detta året blivit WEaktivister.
Läs mer om Kläder, WESC, Steed Lords
37.0°
+
John Johansson
0

Pegleg NYC

Fall 2008

Som ni kanske ser på bilderna är höstkollektionen från Pegleg betydligt enklare och mer mogen än vad man är van att se. Man har nästan helt lämnat glada färger och mönster och istället satsat på enkla standardplagg, någon som lär gynna märket i längden. Hela kollektionen finns nu att köpa i deras onlinebutik, vill ni hellre handla i Sverige är det Monkeybizz eller Aplace som gäller....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Pegleg NYC,
37.0°
+
John Johansson
0

So Last Season

Fall/Winter 2007

Johan Johansson Andersson heter mannen bakom det svenska herrmärket vid namn So Last Season. Johan är även en av personerna bakom agenturen Kid of Tomorrow som ligger inne på några av Sveriges bästa modeller, konstnärer och andra kreativa personer. Bilderna ni ser är från So Last Seasonx27s höst- och vinterkollektion som ni hittar i butikerna Branten, Katitzi, Le Shop, Tjallamalla, Weekday och Bobbys i Jkpg....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, So Last Season,
37.1°
+
John Johansson
0

Trousers London

One, Two, Three & Four

Trousers London är ett nystartat jeansmärke som blandar etiskt mode med snygg design. Deras jeans är döpta i numerisk ordning så dessa fyra första jeansen är döpta ett till fyra och så kommer det att fortsätta allt eftersom de släpper nya jeans. En rolig liten detalj är att jeansen är numrerade och limiterade till 600 par vardera. Ni kan beställa er ett par i deras onlinebutik....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Trousers London,
37.0°
+
John Johansson
0

AG

Fall/Winter 2008-09

Här är ett för mig nytt märke vid namn AG, jag har tyvärr inte så mycket info eftersom jag inte lyckas hitta deras hemsida. Colorfarm har i alla fall lagt upp en lookbook på deras senaste hörs- och vinterkollektion som jag tycker innehåller många snygga plagg. Kollektionen har titeln x22British Fieldx22 är inspirerad av den brittiska militären vilket kan synas i några av plaggen.
Läs mer om Kläder, AG,
37.1°
+
John Johansson
0

Nike ACG

Fall/Winter 2008 Jackets

Nike ACG står för All Condition Gear och kläderna från den kollektionen är kända för att tåla alla möjliga slags väder. Det finns sedan tidigare produkter ur höst- och vinterkollektionen från Nike ACG, de är från ett samarbete med Pendleton, läs mer här. Nu har några jackor och västar dykt upp och har samma mönster som man såg i Pendelton-samarbetet. Ni hittar denna kollektionen hos Atmos...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Nike ACG,
37.0°
+
John Johansson
0

Wemoto

Fall/Winter 08

Tänkte bara tipsa om att den nya höst- och vinterkollektionen från tyska Wemoto nu har släppts. Ni hittar den i deras onlinebutik. Vill ni veta mer kan ni se mina tidigare inlägg.
Läs mer om Kläder, Wemoto,
37.0°
+
John Johansson
0

OAK

2008 Fall/Winter Collection

Butiken Oak drivs av Jeff Madalena och Louis Terline, de har nu hunnit öppna totalt 2st butiker, en på Manhattan/New York och en i Williamsburg/New York. De släppte nyligen även ett eget klädmärke med samma namn som butiken, ni ser här bilderna på deras höst- och vinterkollektion. Finns nu tillgänglig i deras webbutik (och såklart också i deras butiker i New York om du skulle va där just nu) ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, OAK,
37.0°
+
John Johansson
0

Im King

Hos Recognize

Kalifornia-baserade märket Im King har nämnts här några gånger, skrev bl.a. om deras höstkollektion (här) för ett tag sedan. Nu har de kläderna faktiskt dykt upp i en svensk butik; Recognize. Förhoppningsvis dyker det upp mer än bara t-shirtar för de är även väldigt duktiga på x22cut-n-sewx22.
Läs mer om Kläder, Im King,
37.0°
+
John Johansson
0

Carhartt x Burton

2L Insulated Mountain Coat

Shelta har fått in en intressant jacka från ett samarbete mellan Carhartt och Burton. Det är Carharttx27s workwear-klassiker Mountain Coat, som har fått ta del av Burtonx27s oöverträffliga materialteknologi. Den är Europa-exklusiv och i Sverige är det bara Shelta som fått in den.
Läs mer om Kläder, Carhartt, Burton
37.1°
+
John Johansson
0

Hollywood

Höstnyheter

Nya kollektionen från butiken Hollywoodx27s egna märke med samma namn finns nu i butik. Riktigt snygga tryck som finns på både brädor, hoodies och t-shirts. Surfa in hos Hollywood och kolla in samtliga produkter.
Läs mer om Kläder, Hollywood,
37.0°
+
John Johansson
0

Odeur

Spring/Summer 2009

Här får ni er en exklusiv förtitt på nästa års vår- och sommarkollektion från svenska Odeur. Odeur börjar så smått dyka upp i fler och fler butiker i Sverige, ni kan se hela listan av återförsäljare på deras nya hemsida.
Läs mer om Kläder, Odeur,
37.1°
+
John Johansson
0

Ashtray

Nu öppen!

Som jag berättade förra veckan skulle Ashtray öppna sin webbutik på nytt, det har de nu gjort och där kan man hitta kläder från bl.a. Daniel Palillo, Julia Hederus, Nakkna, Permanent Vacation, Rickard Lindqvist, So Last Season, The Local Firm och Wknd De har även tagit några av höstens godbitar ut på en liten photosession, roligt initiativ som ger en bra överblick på vad för slags kläder de erbjuder.
Läs mer om Kläder, Ashtray,
37.0°
+
John Johansson
0

Mishka

“Skyway Trippers” Fall 2008 Collection | Delivery 2

Mishkas första höstleverans landade hos Monkey Bizz för några veckor sedan och nu var det dags för leverans två. En liten lookbook har dykt upp och vad jag kan se från bilderna handlar det om mycket basicplagg i form av jackor och några tröjor, ser inte särskilt intressant ut, till och med tråkigt.
Läs mer om Kläder, Mishka,
37.0°
+
John Johansson
0

KR3W

Fall 2008 Jackets

Hittade några rätt snygga jackor från KR3Wx27s höstkollektion. Terry Kennedy, Tom Penny, Erik Ellington och Jim Greco är några av de som varit med och designat. Favoriten är ju helt klart den silvriga jackan som Jim Greco står för, passar fint ihop med Chad Muskax27s silvriga Skytop från Supra.
Läs mer om Kläder, KR3W,
37.0°
+
John Johansson
0

Mjölk

Fall/Winter 2008 Collection

Australiensiska Mjölk var det nog inte bara jag som blev kär i när jag för några veckor sedan skrev om dom här, det blir lite galet nu när jag redan skrivit om deras vår- och sommarkollektion 2009, men här får ni er i alla fall en titt på vad denna hösten har att erbjuda från Mjölk. Jag vet fortfarande ingen butik i Sverige som säljer Mjölk, någon?...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Mjölk,
37.2°
+
John Johansson
0

Velour

Spring/Summer 2009

Det var inte längesedan jag skrev om höst- och vinterkollektionen från svenska Velour, redan nu finns det bilder på deras vår- och sommarkollektion för nästa år som innehåller många snygga och somriga plagg. Kolla in bildspelet och se fram emot sommaren, vill ni se deras höst- och vinterkollektion som finns i butik nu kan ni se mitt tidigare inlägg här....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Velour,
37.1°
+
John Johansson
0

Fiber & Fellow

Spring/Summer 2009

Fiber & Fellow startades och drivs av Brooklyn-födda designern Jayson Santos. Bilderna ni ser är från hans vår- och sommarkollektion för 2009, klassiskt och enkelt. Ni hittar kläderna online hos Revolve Clothing.
Läs mer om Kläder, Fiber & Fellow,
37.0°
+
John Johansson
0

Folk

Spring/Summer 09

För några dagar sedan skrev jag om skorna från märket Folk, nu är bilderna på deras vår- och sommarklädkollektion här. Snyggt presenterat och Folk har växt ordentligt sen sist.
Läs mer om Kläder, Folk,
37.0°
+
John Johansson
0

Analog

Höstkollektionen 2008

Den nya höstkollektionen från Analog är här och innehåller en del snygga plagg och accessoarer. Surfa in hos Junkyard och kolla in hela kollektionen.
Läs mer om Kläder, Analog,
37.0°
+
John Johansson
0

LRG

“2 Minutes To Midnight”

Snackas mycket om nitar nuförtiden, LRG visar vart skåpet ska stå och släpper en jacka helt (nästan) klädd i nitar. Med en vikt på 16kg och en prislapp på nästan 13.000kr så gäller det att du är man nog att bära den. Kanske inte så snyggt men roligt initiativ från ett utav världens största streetwearmärke, den heter “2 Minutes To Midnight” och säljs hos Karmaloop.
Läs mer om Kläder, LRG,
37.1°
+
John Johansson
0

Rocksmith

Fall 2008 Collection / Delivery 2

Här är ytterligare några nyheter från Rocksmithx27s höstkollektion, mestadels cut-n-sew som t.ex; x27Slash Leather Jacketx27, x27Red Leather Buttersx27 och x27Sno Life Jacketx27. Mycket snyggt, snart i butik.
Läs mer om Kläder, Rocksmith,
37.1°
+
John Johansson
0

Benjamin Bixby

2008-09 Fall/Spring Collection

Andre 3000 (André Lauren Benjamin) från Outkast är en mycket intressant man med massor av talanger, han har ju likt många andra nu gett sig in i modebranchen. En liten titt på första kollektionen från hans märke Benjamin Bixby finns med i en artikel hos Business of Fashion. Kläderna är inspirerade av 1930-talets sportiga mode vilket syns väl, mycket snyggt.
Läs mer om Kläder, Benjamin Bixby,
37.1°
+
John Johansson
0

Samantha Pleet

Spring 2009

Samantha Pleet är 25 år och har hunnit med några kollektioner sedans hon år 2000 började plugga design. Bilderna ni ser är från herrarnas vårkollektion, mycket snyggt! Hennes kläder säljs närmast i London hos Luna and Curious.
Läs mer om Kläder, Samantha Pleet,
37.0°
+
John Johansson
0

Opening Ceremony

Fall/Winter 2008 Collection

Opening Ceremonyx27s hemsida är snygg men helt oanvändbar och uppdateras dåligt, för att visa kläderna från deras höst- och vinterkollektion tar vi istället hjälp av butiken OAK i New York, de visar upp sina kläder på det absolut snyggaste sättet.
Läs mer om Kläder, Opening Ceremony,
37.0°
+
John Johansson
0

Comme des Garcons x S.N.S Herning

Shop-in-shop hos Tres Bien

Tres Bien har ju som ni kanske märkt fått sin tredje x27shop-in-shopx27, det är japanska modehuset Comme des Garcons som valt att satsa lite extra hos Tres Bien. Det senaste man kan hitta från CDG är kläderna från ett samarbete med danska S.N.S Herning. Ni hittar CDGx27s Shop-in-shop här
Läs mer om Kläder, Comme des Garcons, S.N.S Herning
37.0°
+
John Johansson
0

Silas

Höstkollektionen online

Silas visar nu på sin hemsida upp plaggen från deras höstkollektion, många snygga kläder som ni hittar genom att klicka på x22Itemsx22 på förstasidan. På internet hittar man Silas hos Hanon Shop och Norse Store
Läs mer om Kläder, Silas,
37.1°
+
John Johansson
0

Ashtray

Ny webbutik 27 September

Butiken Ashtray i Örebro håller på att rusta upp sin onlinebutik och har nu satt ett datum för när de ska öppna portarna. En trevlig butik som säljer en del intressanta märken.
Läs mer om Kläder, Ashtray,
37.0°
+
John Johansson
0

Boski

SS0809

När Nick Mahoney startade sitt märke i Melbourne för tre år sedan hade han ingen tidigare erfarenhet av modevärlden, men vissa lär sig snabbt och här ser ni bilder från hans vår- och sommarkollektion för nästa år. Stilen känns australiensisk och påminner om landsmärkena Material Boy och Thousand Reasons.
Läs mer om Kläder, Boski,
37.1°
+
John Johansson
0

Hood by Air

F08/W09 Looks

New York-baserade Hood by Air har nu släppt en lookbook på deras höst- och vinterkollektion som endast finns i ett fåtal butiker i världen. Bland återförsäljarna hittar vi några av New Yorkx27s bästa butiker; OAK och Seven.
Läs mer om Kläder, Hood by Air,
37.1°
+
John Johansson
0

Reason

‘08 Fall/Winter Preview

Reason är tillbaka med en något mer mogen kollektion än man sett tidigare, mindre mönster än vad man är van vid att se. Vet inte om man fortfarande kan hitta Reason hos Caliroots och Shelta, de står med under återförsäljare på Reasonx27s hemsida iallafall.
Läs mer om Kläder, Reason,
37.0°
+
John Johansson
0

AAAAAAAAAA™

Suspender Craze

Matteo Cibic och Daria Dazzan har valt ett väldigt udda namn för sitt klädmärke, det heter AAAAAAAAAA™, alltså 10st Ax27n. Antalet Ax27n i namnet kan representera antalet unika hängselbyxor de tillverkar i månaden; som också är 10st, vad vet jag, loggan blir snygg iallafall. Just nu håller de på att uppdatera sin hemsida så jag har inte så mycket mer information mer än att de gör unika hängselbyxor i massor av olika färger/mönster och material...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, AAAAAAAAAA™,
37.0°
+
John Johansson
0

Lovers & Fuckers

A/W 2008

Från Buenos Aires kommer märket Lovers & Fuckers, det startades 2003 och bilderna är från höst- och vinterkollektionen. Historian bakom märket är rätt intressant, Prince är bl.a. inblandad, vill ni veta mer finns en intervju med skaparen här.
Läs mer om Kläder, Lovers & Fuckers,
37.1°
+
John Johansson
0

WTAPS

2008 Fall/Winter Collection “Red Dawn”

Japanska WTAPS har släppt en lookbook för deras Red Dawn -kollektion där största fokus legat på deras jackor. Gore-Tex är väl använt och man hittar även lite flanell och annat intressant. Ni hittar WTAPS hos SlamJam
Läs mer om Kläder, WTAPS,
37.1°
+
John Johansson
0

In Black We Trust

Hittade några riktigt snygga t-shirts från ett designkollektiv som jag tyvärr inte vet så mycket om. De heter In Black We Trust och vad jag kan se är iallafall en webshop på gång.
Läs mer om Kläder, In Black We Trust,
37.0°
+
John Johansson
0

Lagom

Autumn/Winter 08/09 - Ute nu!

Nu har Lagomx27s webshop uppdaterats med alla de nya plaggen från höst- och vinterkollektionen, som vanligt är det snyggt detaljarbete och sköna färger från duktiga Nette Sandström. Get it while you can! Lagomx27s kläder har en tendens att snabbt ta slut väldigt fort.
Läs mer om Kläder, Lagom,
37.0°
+
John Johansson
0

CTRL

Höstnyheter hos Hunting Lodge

Några höstnyheter från finska CTRL har dykt upp hos Hunting Lodge bl.a. en väldigt snygg skinnjacka med luva som går på ca 3500kr. CTRL jobbar även på en ny hemsida där man antagligen kommer presentera den kommande vår- och sommarkollektionen som de visat på mässorna under sensommaren.
Läs mer om Kläder, CTRL,
37.0°
+
John Johansson
0

Cassette

Fall 08 Collection

Cassette är ett klädmärke baserat i Los Angeles. De har några kollektioner bakom sig men gjorde x22runway debutx22 under New York Fashion Week nu i September. Designern och ägaren Peter James säger att deras kommande vårkollektion är en jättesatsning från deras sida och kommer ta märket till nya nivåer. Deras höstkollektion som ni ser på bilderna ska finnas i butik redan nu, finns vad jag kan se inte några återförsäljare i Sverige....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Cassette,
37.0°
+
John Johansson
0

Freegums

Fall/Winter ‘08 Collection

Freegums har varit med ett tag nu, startades för några år sedan och blev då en i mängden av den enorma skara klädföretag som gör t-shirt med tryck. Men Freegums skiljer sig lite från mängden, man kan nämligen vränga deras t-shirts ut-och-in och vips har man ett annat tryck på magen!
Läs mer om Kläder, Freegums,
37.1°
+
John Johansson
0

Cake Clothing

Fall 2008 line

Cake Clothing är tillbaka med en ny höstkollektion, t-shirtx27s i all ära men var är deras crewnecks? Snyggt iallafall, ni hittar Cake Clothing hos Hunting Lodge
Läs mer om Kläder, Cake Clothing,
37.0°
+
John Johansson
0

PAM

2008 Fall/Winter “Around and Around” Collection

Butiken Haven i Kalifornien har fått massor av snygga grejer från PAM. Som vanligt kretsar det runt t-shirts med skumma och snygga tryck. Med i kollektionen finns även några hoodies, crewnecks, jackor och ett snyggt halsband.
Läs mer om Kläder, PAM,
37.0°
+
John Johansson
0

Visvim

2008 Fall/Winter Collection

Visvim har inte nämnts här på ett tag och det av den enkla anledningen att jag tycker inte de släppt något intressant, men i deras höst- och vinterkollektion som nu landat hos japanska NOS finns några riktigt snygga och enkla plagg. Tyvärr finns inte Visvim i Sverige ännu (men om allt går enligt planerna så dyker det upp i en butik i Göteborg senare i år/nästa år) men hos den norska butiken Secret Society finns både skor och kläder från Visvim a...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Visvim,
37.0°
+
John Johansson
0

Rickard Lindqvist

Spring/Summer 2009 Lookbook

Vår- och sommarkollektionen från Rickard Lindqvist är hans fjärde fullskaliga kollektion och visst syns det att erfarenheten finns där. Mycket svart och grått där gult och blått (jeans) blandas på ett väldigt snyggt sätt. En del rutigt på byxfronten och man skymtar något som jag hoppas vi får se mer av: snygga t-shirtprints. Höst- och vinterkollektionen håller just nu på att så smått landa i butik och Tres Bien, Ashtray, Black Market, QC Corne...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Rickard Lindqvist,
37.0°
+
John Johansson
0

Ransom

2008 Fall Collection

Kanadensaren bakom de välkända butikerna Goodfoot och Nomad; Matt George visar nu upp en ny höstkollektion från sitt egna märke Ransom. Den nya kollektionen har växt ordentligt sedans den i somras och innehåller massor av snygga plagg. Ni hittar Ransom hos Caliroots där det konstigt nog finns mycket av vår- och sommarkollektionen kvar på rea....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Ransom,
37.0°
+
John Johansson
0

MackDaddy

2008-09 Fall/Winter - Hotel Chelsea

Japanska MackDaddy presenterar här sin höst- och vinterkollektion vid namn x27Hotel Chelseax27 där de visar upp en betydligt mer mogen stil än vad man sett tidigare. Tidigare kollektioner har kört väldigt hårt på 80-talet medans man nu kör en lite mer dressad men ändå lekfull stil. Den japanska stilen är ofta svår att förstå men det är alltid roligt med något annorlunda och jag ser många plagg som funkar. Ni hittar MackDaddy hos Haberdashery....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, MackDaddy,
37.0°
+
John Johansson
0

Bérangère Claire

Winter 2008 Lookbook

Här är bilder på lookbooken från franska Bérangère Clairex27s vinterkollektion. Jag vet inte så mycket om Bérangère Claire men jag gillar enkelheten i kollektionen och skjortorna är väldigt fina.
Läs mer om Kläder, Bérangère Claire,