m

Kläder

37.1°
+
John Johansson
0

Acne Pop Classics

Spring/Summer 2009 Collection

Här är bilder från Acnex27s Pop-kollektion som kom förra året i och med att de släppte sina Pop Chinos är nu tillbaka och har dessutom vuxit till sig. En lite roligare kollektion från Acne.
Läs mer om Kläder, Acne Pop Classics,
37.3°
+
John Johansson
0

Sabit

2008 Fall/Winter Collection

New York -baserade märket Sabit gör kläder där man blandar japanskt streetwear med amerikanst. Designern Shoichi Amemiya inspireras mycket av den japanska stilen och har även jobbat på Marc Ecko tidigare. Bilderna ni ser är från deras höst- och vinterkollektion, mer information finns på deras hemsida.
Läs mer om Kläder, Sabit,
37.1°
+
John Johansson
0

Y-3

Autumn/Winter 2008 Campaign Site

Nu ligger höst- och vinterkollektionen från Y-3 uppe på deras hemsida, många snygga stilar och massor av snygga skor. Ha tålamod med deras jobbiga hemsida, finns mycket snyggt.
Läs mer om Kläder, Y-3,
36.9°
+
John Johansson
0

H&M

2009 Spring Preview

Här är en liten förtitt på den kommande vårkollektionen från H&M. Det är bara 3 bilder men de visar 3 olika stilar och mina favoriter är nog de rosa byxorna och den oversizade crewnecken, återkommer.
Läs mer om Kläder, H&M,
36.9°
+
John Johansson
0

Resteröds

Spring/Summer 2009

Om ni gillar höst och vinterkollektionen från Resteröds som jag nämnde tidigare här så kan ni börja längta till sommaren för det ser riktigt bra ut! Verkar som Resteröds verkligen ryckt upp sig och jag får avvakta i väntan på fler bilder, kolla in förtitten i bildspelet.
Läs mer om Kläder, Resteröds,
37.2°
+
John Johansson
0

Royal Revelation

Fall/Winter ‘08 Collection

Tänkte tipsa om ett ganska nystartat märke vid namn Royal Revelation från Kalifornien. Kläderna andas verkligen x22Calix22 och man hoppas att de fortsätter kämpa och gör en internationell satsning inom kort. Bilderna är från deras höst- och vinterkollektion som nu finns hos Mauve Online
Läs mer om Kläder, Royal Revelation,
37.3°
+
John Johansson
0

Coming Soon

2009 Spring/Summer Collection

Här har vi bilder på det omtalade märket Coming Soon från designern Yohji Yamamoto. Det ni ser är från vår- och sommarkollektionen som ska dyka upp nästa år. Ser ut att bli en enklare design än vad man är van vid att se från Mr. Yamamoto, mestadels svart/vitt på herrsidan vad jag kan se. Vill ni se mer från Coming Soon kan ni se mina tidigare inlägg här....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Coming Soon, Yohji Yamamoto
37.2°
+
John Johansson
0

Max Minghella för Band of Outsiders

2009 Spring/Summer Video

UPDATE: Kirsten Dunst och Charles Hamilton har också rört sig framför kameran iklädda vår- och sommarkollektionen från Band of Outsiders. Se deras prestationer efter hoppet. Här är en video som visar vår- och sommarkollektionen 2009 från amerikanska märket Band of Outsiders. I videon ser man skådespelaren Max Minghella som är son till regissören Anthony Minghella. Intresset och förväntningarna på Band of Outsiders växer för varje år och jag...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Max Minghella, Band of Outsiders
37.6°
+
John Johansson
0

Helmut Lang

Fall/Winter 2008 Collection

En riktigt snygg kollektion från Helmut Lang finns nu hos OAK NYC, det är höst- och vinterkollektionen, den innehåller många mysiga tröjor och råa jeans.
Läs mer om Kläder, Helmut Lang,
37.3°
+
John Johansson
0

Nike

Holiday Metallic Windrunner Collection

Nu när juletider och ledighet närmar sig passar Nike på att släppa en stor skara windrunner i olika metallic-färger, närmare bestämt 16st olika färgkombinationer. Den kanske inte håller dig varm men ska i alla fall hålla dig torr och snygg. Mer bilder hittar ni hos källan.
Läs mer om Kläder, Nike,
37.0°
+
John Johansson
0

Supermarket

Fler bilder från butiken

Supermarket har haft öppet ett tag nu och det har hamnat bilder i deras blogg som borde få de flesta sugna på ett besök, riktigt snyggt! På bilderna ser man bl.a. skor från Be Positive och tröjor från S.N.S Herning.
Läs mer om Kläder, Supermarket,
37.1°
+
John Johansson
0

Orisue

“The Great Unknown” 2008 Holiday Collection

I Orisuex27s blogg kan man nu se bilder från deras holidaykollektion som kommer landa i butik om cirka två veckor. Bilderna är tagna av fotografen Tikko och de som agerar modeller är Hip-Hop duon U-N-I. Orisue är ett utav mina favoritmärken, kolla in mina tidigare inlägg för att se tidigare kollektioner.
Läs mer om Kläder, Orisue,
37.6°
+
John Johansson
0

Pegleg NYC

2008 Winter Collection

Pegleg NYC fortsätter köra sitt race med 90-talsinspirerade tryck och mönster, i denna kollektionen ser man dock att de tonat ner lite på färgfronten och kör istället mycket på svart och vitt. Kolla in hela kollektionen på deras hemsida och håll ögonen öppna hos Monkey Bizz om ni ser något ni gillar.
Läs mer om Kläder, Pegleg NYC,
37.1°
+
John Johansson
0

HARE

2008 Fall/Winter Collection

HARE är japanskt och deras höst- och vinterkollektion har temat x27urban campx27. Trots den till utseendet skandinaviska modellen så känns kläderna mycket japanska även fast vissa plagg ser Skandinavien-inspirerade ut. HARE säljs än sålänge bara i Japan (tror jag, deras återförsäljarlista är på japanska).
Läs mer om Kläder, HARE,
36.9°
+
John Johansson
0

Grizzly Nights

SS09 - Our First Collection

Slänger in ett tips om ett nystartat t-shirtmärke vid namn Grizzly Nights som nu släppt sin första kollektion. Det är bara svartvita tryck, mycket snyggt!
Läs mer om Kläder, Grizzly Nights,
37.3°
+
John Johansson
0

Our Legacy

F/W Shirts @ Tres Bien

Tres Bien har fått in en snygg skara skjortor från Jönköpings-baserade Our Legacy. Totalt 7st nya modeller och de kostar 1095:- respektive 1195:-.
Läs mer om Kläder, Our Legacy,
37.2°
+
John Johansson
0

Resteröds

Autumn 2008

Jag hoppas inte att ni har shoppat färdigt för hösten ännu, här är höstkollektionen från svenska Resteröds som lite bytt stil från ränder och grafiska tryck till en lite mer mogen stil. Tallulah Topac är designer och hon har fått sin inspiration bl.a. från Jim Jarmusch filmer.
Läs mer om Kläder, Resteröds,
37.4°
+
John Johansson
0

Supreme

2008 Fall/Winter Photoshoot by Terry Richardson

För ett tag sedan nämnde jag höst- och vinterkollektionen från Supreme (här) och var väl lite hård, men jag står fast vid mitt ord även fast de senaste bilderna på kollektionen får mig att skaka lite på rösten. För när Terry Richardsson står bakom kameran kan det inte bli fel, riktigt snyggt till och med. Kan ju faktiskt vara så att grundaren James Jebbia kände lite som jag över sin kollektion och slog Terry en signal för att liva upp stämningen...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Supreme, Terry Richardsson
37.2°
+
John Johansson
0

Mishka NYC

Holiday 2008 Lookbook

Här får ni er en titt på den kommande holidaykollektionen från Mishka som ska dyka upp i butik de kommande veckorna. En del snygga plagg, håll ett öga öppet hos Monkey Bizz och Shelta.
Läs mer om Kläder, Mishka NYC,
37.1°
+
John Johansson
0

Nike Sportswear

Spring/Summer 2009 Looks

Pastellfärger verkar vara det som gäller för Nike Sportswear, i alla fall om man kollar på deras kommande vår- och sommarkollektion som innehåller just det. Se hela kollektionen i bildspelet.
Läs mer om Kläder, Nike Sportswear,
37.0°
+
John Johansson
0

BBlessing

Spring/Summer Lookbook 2009

Butiken BBlessing öppnades i New York år 2006 och likt många andra butiker startade man även ett klädmärke och bilderna från deras vår och sommarkollektion för nästa år kan ni se i bildspelet.
Läs mer om Kläder, BBlessing,
37.0°
+
John Johansson
0

April 77

Spring/Summer 2009 preview

Det är en mycket vacker förtitt vi får från April 77x27s vår- och sommarkollektion som kommer nästa år. Kollektionen har fått namnet ‘The Apollo program was a hoax’ (döpt efter en sång av svenska punkbandet Refused) och är fotograferad utav Maciek Pozoga som är en väldigt duktig fotograf.
Läs mer om Kläder, April 77,
37.0°
+
John Johansson
0

Vanguard

Summer 2008/09 Lookbook

Här är en ny kollektion från Vanguard som jag nämnt tidigare här. Stilen är typiskt australiensisk och påminner mycket om bland andra Schwipe, Thousand Reasons med flera. I övrigt tycker jag lookbooken är riktigt dålig, men längre bak i bildspelet hittar ni andra bilder på kläderna som gör det lite mer intressanta....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Vanguard,
37.1°
+
John Johansson
0

Quicksilver

Limited Collection Spring 2009

Quiksilver kommer till våren att släppa en liten och limiterad kollektion som ser ut att kunna bli riktigt intressant. Inspirationen kommer från tidigare verk av Simon Buttonshaw som va en utav de första designerna hos Quicksilver. “Each piece is masterfully stripped down to the bones and paired with fine fabrics and silhouettes befitting the most exquisite corpse.” Får återkomma när det dyker upp mer information närmare våren....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Quicksilver,
37.0°
+
John Johansson
0

XLarge

2008 Winter Lookbook

Här kommer en klassiker, det är amerikanska Xlarge som nu släppt en lookbook på deras vinterkollektion. Xlarge startades i Los Angeles 1991 och blev snabbt populärt i hiphop-kulturen, på senare år har de mer och mer riktat sig mot den kinesiska marknaden där de lyckats bra. Idag är väl det inte riktigt lika hett, har aldrig gillat byxorna de släppt (även fast man ser ett litet lyft i denna kollektionen) men det finns en del överdelar som funkar...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, XLarge,
36.9°
+
John Johansson
0

Crooks & Castle

Holiday 2008

En riktigt snygg lookbook från Crooks & Castlex27s nya holidaykollektion, snygg x22on setx22 -känsla från en riktigt bra actionrulle. Ovanligt varierad och välfylld för att vara en holidaykollektion, man hittar många snygga väskor, jackor, byxor och såklart flanellskjortor. Kolla in hela lookbooken här.
Läs mer om Kläder, Crooks & Castle,
37.0°
+
John Johansson
0

Julian Red

Autumn/Winter 08' Lookbook

Här ser ni den nuvarande höst- och vinterkollektionen från Julian Red, den har funnits på deras hemsida för allmän beskådan men verkar vara borttagen nu. Men här har ni några bilder, verkar vara uppvikt för hela pengen.
Läs mer om Kläder, Julian Red,
37.0°
+
John Johansson
0

Double Goose

AW08/09

Från New York kommer märket Double Goose som finner sin mesta inspiration från 80-talets hiphopkultur, i deras höst- och vinterkollektion har de tagit fram 2st jackor som finns tillgängliga i deras onlinebutik. Bifogar min favorit som är en riktigt snygg bombarjacka, tillgänglig i svart eller brunt. Double Goose hittar ni förresten hos Supermarket....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Double Goose,
37.0°
+
John Johansson
0

Visvim

F/W08 - Pollard Insulator Jacket

Här har vi en riktigt snygg jacka från Visvimx27s höst- och vinterkollektion. Den heter x27Pollard Insulator Jacketx27 och har även funnits med i tidigare kollektioner. Årets färger är marinblå, svart och grön. Tillgänglig nu hos SlamJam.
Läs mer om Kläder, Visvim,
37.0°
+
John Johansson
0

Inquiringmind™ Magazine

Buyers Buyble Fall 2008

Då var det dags igen, tidningen Inquiringmind släpper sin x22Buyers Buyblex22 för hösten. Som vanligt innehåller den massor av snygga plagg, vissa kostar skjortan och andra går inte att få tag på men snygga är dom. Kolla in hela här, bifogade även några av mina favoriter. PS. Vill ni se förra årets version finns den länken i mitt inlägg här....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Inquiringmind,
37.0°
+
John Johansson
0

Siv Støldal

AW08/09

Siv Støldal kommer från Norge och började sin karriär som praktikant hos en norsk skräddare. Hon flyttade senare till London och har hunnit med att släppa massor av kollektioner och även samarbetat med Fred Perry. Ni hittar hennes senaste kollektion hos bl.a. Tres Bien Shop som även har en riktigt snygg känga från henne.
Läs mer om Kläder, Siv Støldal, Siv Stoldal
36.9°
+
John Johansson
0

Adam Lippes for Mango

Capsule Collection Preview

Klädkedjan MANGO öppnade i början på oktober sin första herrbutik (He by MANGO) i Barcelona. Redan nu har man valt att satsa på ett samarbete, det är den amerikanske designern Adam Lippes som fått uppdraget att ta fram två stycken dam- och herrkollektioner för nästa år. Den första kollektion (vår/sommar 2009) kommer 15e mars och innehåller 12st kompletta uppsättningar, senare i höst kommer även en höst- och vinterkollektion som planeras hamna i...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Adam Lippes, Mango
37.0°
+
John Johansson
0

Rocksmith

Nyheter hos Caliroots

Caliroots har fått in nyheter från Japan/USA -baserade Rocksmith. Gillar verkligen hur de använder sig av starka färger som lila/rosa och turkos/grönt utan att det blir för mycket.
Läs mer om Kläder, Rocksmith,
37.0°
+
John Johansson
0

Adidas

Spring/Summer Collection Preview

Som jag nämnt här tidigare har Adidas många intressanta samarbeten på gång inför våren/sommaren. Streething har varit på besök hos Adidas showcase studio i Milano och tagit bilder på den kommande vår- och sommarkollektionen där man bland annat ser produkter från ett samarbete med Vespa.
Läs mer om Kläder, Adidas,
37.1°
+
John Johansson
0

Resonate

2008 Fall/Winter Collection

Här är ett nytt märke för Streetwearfeber, japanskt är det och heter Resonate. Gillar verkligen den lila cardiganen/luvtröjan, har själv en liknande från Fifth Avenue Shoe Repair, tyvärr inte lila dock. Resonate hittar man inte i Sverige, just nu hittar jag inte ens deras hemsida, ni får nöja er med några bilder från höst- och vinterkollektionen som kommer från butiken Nos.
Läs mer om Kläder, Resonate,
37.2°
+
John Johansson
0

Supreme

2008 Fall/Winter Collection Pt. 2

Nä, Supreme får snart ta sig i kragen och komma med något nytt och intressant, är man ett utav världens mest hypade streetwearmärken får man allt visa mer kreativitet än så här. Bilderna är på Supremex27s andra släpp från hösten och finns snart tillgängligt hos SlamJam Store.
Läs mer om Kläder, Supreme,
37.1°
+
John Johansson
0

Sunday Sun

Autumn/Winter 2008

Weekday-märket Sunday Sun har nu 3 kollektioner bakom sig och har tidigare nämnts här. Detta är bilder på deras höst- och vinterkollektion som funnits i butik ett tag men inte dykt upp på hemsidan förrän nu. Vill man, finns det även chans att få sig en närmare titt på kläderna om man klickar på Men/Women.
Läs mer om Kläder, Sunday Sun,
37.0°
+
John Johansson
0

Ute Ploier

Spring/Summer 2009 Preview

Den australiensiska designern Ute Ploier dök upp i modevärlden år 2003, sedan dess har hon hyllats för hennes känsla att skapa moderna kläder för herrar. Nyligen dök det upp en liten förtitt på vad vår- och sommarkollektion har att bjuda på. Fler bilder hittar ni på hemsidan.
Läs mer om Kläder, Ute Ploier,
37.0°
+
John Johansson
0

Stansfield

S/S 09 Lookbook

Jag fick ett trevlig mail idag, det innehöll den nya vår- och sommarkollektionen från londonbaserade Stansfield. Stansfield har verkligen växt fort, de startades år 2005 och känns redan som ett erfaret och moget märke. De har inte fått ordning på sin hemsida ännu utan det är deras Myspace man får besöka om man vill veta mer. Ni hittar Stansfield hos bl.a. Scout, Solo & Nitty Gritty. ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Stansfield,
37.0°
+
John Johansson
0

VNGRD

2008 Fall/Winter Collection Pt. 2

Nu är VNGRD tillbaka med sitt andra släpp för hösten/vintern där man hittar många nyheter och märker att VNGRD har expanderat ordentligt. Många av plaggen skriker 90-tal vilket är coolt. kolla igenom bildspelet och sedan får ni ta er in till Shelta och shoppa loss.
Läs mer om Kläder, VNGRD,
37.1°
+
John Johansson
0

Bless

Spring/Summer 2009

Klädmärket Bless startades -97/-98 av Desiree Heiss (från Paris) och Ines Kaag (från Berlin). De har i dagsläget en butik i Berlin och en i Paris. Bilderna är från deras vår- och sommarkollektion för nästa år som de visade upp på modeveckan i Paris.
Läs mer om Kläder, Bless,
37.1°
+
John Johansson
0

Mishka NYC

Fall 2008 / Jackets

Monkey Bizz har fått in tredje leveransen från Mishka, den innehåller några jackor som ser ut att kunna hålla dig varm nu när höststormarna anlänt. Det finns även en mössa som lär locka er Mishka-fan.
Läs mer om Kläder, Mishka NYC,
37.0°
+
John Johansson
0

KTZ

Spring 2009

Nu är Sasko Besovski tillbaka med en ny kollektion från sitt märke KTZ (Kokon To Zai). Bilderna ni ser är från nästa års vårkollektion. Sasko Besovski jobbar utifrån London och Paris och hans kläder finns i över 30 butiker runt om i världen. Vill ni veta mer finns det intressant läsning hos Diptricks.
Läs mer om Kläder, KTZ, Kokon To Zai
37.1°
+
John Johansson
0

Adidas Originals

2009 SS09 / 60 Years of Soles and Stripes

På Milan Fashion Week startade Adidas sitt 60-årsjubileum med en hejdundrandes fest. De har massor av kollektioner inplanerade plus massor av samarbeten, bl.a. ett med Italienska Vespa och även ett fortsatt jeans-samarbete med Diesel. Dessa kläderna blir tillgängliga i januari nästa år. Kolla källan för mer info.
Läs mer om Kläder, Adidas Originals,
36.9°
+
John Johansson
0

Cosby

Fall 2008

Los Angeles-baserade Cosby Clothing hittar ni hos Shelta, deras höst- och vinterkollektion har ännu inte hunnit ut i butik men så länge kan ni kolla in deras lookbook.
Läs mer om Kläder, Cosby,
37.0°
+
John Johansson
0

Beta Unit

2008 Fall/Winter Collection

Märket Beta Unit är från Kalifornien och här är bilderna på höst- och vinterkollektion som nu finns tillgänglig i deras onlinebutik. Jag gillar t-shirttrycken men föredrar dom nog som skrivbordsbakgrund hellre än på mina kläder.
Läs mer om Kläder, Beta Unit,
37.0°
+
John Johansson
0

American Apparel

Nyheter!

American Apparel har fått in många roliga nyheter, det handlar mest om glasögon och andra accessoarer men även en väldigt snygg oversized tröja (huvudbilden). Bor ni i Stockholm så vet ni vart ni ska gå, vi andra för nåja oss med webbshopen.
Läs mer om Kläder, American Apparel,
37.0°
+
John Johansson
0

Qhuit

Fall/Winter 2008

Jag nämnde Qhuit för första gången i juli, då visade de upp sin vårkollektion för nästa år och jag hade ingen info att bjuda på. Nu har de släppt en hemsida och dessutom lagt upp en väldigt snygg lookbook för deras höst- och vinterkollektion som nu finns tillgänglig i deras onlinebutik. Qhuit är franskt och startades redan år 2002 utav vännerna Rhum*G & Mook som då gjorde lite t-shirts mest på skoj. De släppte sin första kollektion 2005 och inf...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Qhuit,
37.0°
+
John Johansson
0

Nike Sportswear

Holiday 2008 Apparel Collection

I och med deras jättesatsning under OS i år har Nike Sportswear vuxit ordentligt och presenterar nu en mycket stabil holiday kollektion. Bilderna är från Smart Magazine.
Läs mer om Kläder, Nike Sportswear,
37.0°
+
John Johansson
0

Leroy Jenkins

Fall/Holiday 2008 Lookbook

Här är äntligen ett livstecken från Leroy Jenkins, det har varit väldigt tyst om dem och jag trodde ett tag att de lagt ner. Men här har ni en lookbook på deras kommande höstkollektion som jag tycker verkar mer sofistikerad än vad man sett tidigare. Rugby-tröjorna talar ju sitt klara språk, det är en atletisk/sportig kollektion. Ni hittar Leroy Jenkins hos Caliroots....
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Leroy Jenkins,