m

Kläder

37.1°
+
John Johansson
0

Acne Pop Classics

Spring/Summer 2009 Collection

Här är bilder från Acnex27s Pop-kollektion som kom förra året i och med att de släppte sina Pop Chinos är nu tillbaka och har dessutom vuxit till sig. En lite roligare kollektion från Acne.
Läs mer om Kläder, Acne Pop Classics,
37.3°
+
John Johansson
0

Sabit

2008 Fall/Winter Collection

New York -baserade märket Sabit gör kläder där man blandar japanskt streetwear med amerikanst. Designern Shoichi Amemiya inspireras mycket av den japanska stilen och har även jobbat på Marc Ecko tidigare. Bilderna ni ser är från deras höst- och vinterkollektion, mer information finns på deras hemsida.
Läs mer om Kläder, Sabit,
37.1°
+
John Johansson
0

Y-3

Autumn/Winter 2008 Campaign Site

Nu ligger höst- och vinterkollektionen från Y-3 uppe på deras hemsida, många snygga stilar och massor av snygga skor. Ha tålamod med deras jobbiga hemsida, finns mycket snyggt.
Läs mer om Kläder, Y-3,
36.9°
+
John Johansson
0

H&M

2009 Spring Preview

Här är en liten förtitt på den kommande vårkollektionen från H&M. Det är bara 3 bilder men de visar 3 olika stilar och mina favoriter är nog de rosa byxorna och den oversizade crewnecken, återkommer.
Läs mer om Kläder, H&M,
36.9°
+
John Johansson
0

Resteröds

Spring/Summer 2009

Om ni gillar höst och vinterkollektionen från Resteröds som jag nämnde tidigare här så kan ni börja längta till sommaren för det ser riktigt bra ut! Verkar som Resteröds verkligen ryckt upp sig och jag får avvakta i väntan på fler bilder, kolla in förtitten i bildspelet.
Läs mer om Kläder, Resteröds,
37.2°
+
John Johansson
0

Royal Revelation

Fall/Winter ‘08 Collection

Tänkte tipsa om ett ganska nystartat märke vid namn Royal Revelation från Kalifornien. Kläderna andas verkligen x22Calix22 och man hoppas att de fortsätter kämpa och gör en internationell satsning inom kort. Bilderna är från deras höst- och vinterkollektion som nu finns hos Mauve Online
Läs mer om Kläder, Royal Revelation,
37.3°
+
John Johansson
0

Coming Soon

2009 Spring/Summer Collection

Här har vi bilder på det omtalade märket Coming Soon från designern Yohji Yamamoto. Det ni ser är från vår- och sommarkollektionen som ska dyka upp nästa år. Ser ut att bli en enklare design än vad man är van vid att se från Mr. Yamamoto, mestadels svart/vitt på herrsidan vad jag kan se. Vill ni se mer från Coming Soon kan ni se mina tidigare inl…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Coming Soon, Yohji Yamamoto
37.2°
+
John Johansson
0

Max Minghella för Band of Outsiders

2009 Spring/Summer Video

UPDATE: Kirsten Dunst och Charles Hamilton har också rört sig framför kameran iklädda vår- och sommarkollektionen från Band of Outsiders. Se deras prestationer efter hoppet. Här är en video som visar vår- och sommarkollektionen 2009 från amerikanska märket Band of Outsiders. I videon ser man skådespelaren Max Minghella som är son till regissör…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Max Minghella, Band of Outsiders
37.6°
+
John Johansson
0

Helmut Lang

Fall/Winter 2008 Collection

En riktigt snygg kollektion från Helmut Lang finns nu hos OAK NYC, det är höst- och vinterkollektionen, den innehåller många mysiga tröjor och råa jeans.
Läs mer om Kläder, Helmut Lang,
37.3°
+
John Johansson
0

Nike

Holiday Metallic Windrunner Collection

Nu när juletider och ledighet närmar sig passar Nike på att släppa en stor skara windrunner i olika metallic-färger, närmare bestämt 16st olika färgkombinationer. Den kanske inte håller dig varm men ska i alla fall hålla dig torr och snygg. Mer bilder hittar ni hos källan.
Läs mer om Kläder, Nike,
37.0°
+
John Johansson
0

Supermarket

Fler bilder från butiken

Supermarket har haft öppet ett tag nu och det har hamnat bilder i deras blogg som borde få de flesta sugna på ett besök, riktigt snyggt! På bilderna ser man bl.a. skor från Be Positive och tröjor från S.N.S Herning.
Läs mer om Kläder, Supermarket,
37.1°
+
John Johansson
0

Orisue

“The Great Unknown” 2008 Holiday Collection

I Orisuex27s blogg kan man nu se bilder från deras holidaykollektion som kommer landa i butik om cirka två veckor. Bilderna är tagna av fotografen Tikko och de som agerar modeller är Hip-Hop duon U-N-I. Orisue är ett utav mina favoritmärken, kolla in mina tidigare inlägg för att se tidigare kollektioner.
Läs mer om Kläder, Orisue,
37.6°
+
John Johansson
0

Pegleg NYC

2008 Winter Collection

Pegleg NYC fortsätter köra sitt race med 90-talsinspirerade tryck och mönster, i denna kollektionen ser man dock att de tonat ner lite på färgfronten och kör istället mycket på svart och vitt. Kolla in hela kollektionen på deras hemsida och håll ögonen öppna hos Monkey Bizz om ni ser något ni gillar.
Läs mer om Kläder, Pegleg NYC,
37.1°
+
John Johansson
0

HARE

2008 Fall/Winter Collection

HARE är japanskt och deras höst- och vinterkollektion har temat x27urban campx27. Trots den till utseendet skandinaviska modellen så känns kläderna mycket japanska även fast vissa plagg ser Skandinavien-inspirerade ut. HARE säljs än sålänge bara i Japan (tror jag, deras återförsäljarlista är på japanska).
Läs mer om Kläder, HARE,
36.9°
+
John Johansson
0

Grizzly Nights

SS09 - Our First Collection

Slänger in ett tips om ett nystartat t-shirtmärke vid namn Grizzly Nights som nu släppt sin första kollektion. Det är bara svartvita tryck, mycket snyggt!
Läs mer om Kläder, Grizzly Nights,
37.3°
+
John Johansson
0

Our Legacy

F/W Shirts @ Tres Bien

Tres Bien har fått in en snygg skara skjortor från Jönköpings-baserade Our Legacy. Totalt 7st nya modeller och de kostar 1095:- respektive 1195:-.
Läs mer om Kläder, Our Legacy,
37.2°
+
John Johansson
0

Resteröds

Autumn 2008

Jag hoppas inte att ni har shoppat färdigt för hösten ännu, här är höstkollektionen från svenska Resteröds som lite bytt stil från ränder och grafiska tryck till en lite mer mogen stil. Tallulah Topac är designer och hon har fått sin inspiration bl.a. från Jim Jarmusch filmer.
Läs mer om Kläder, Resteröds,
37.4°
+
John Johansson
0

Supreme

2008 Fall/Winter Photoshoot by Terry Richardson

För ett tag sedan nämnde jag höst- och vinterkollektionen från Supreme (här) och var väl lite hård, men jag står fast vid mitt ord även fast de senaste bilderna på kollektionen får mig att skaka lite på rösten. För när Terry Richardsson står bakom kameran kan det inte bli fel, riktigt snyggt till och med. Kan ju faktiskt vara så att grundaren Jame…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Supreme, Terry Richardsson
37.2°
+
John Johansson
0

Mishka NYC

Holiday 2008 Lookbook

Här får ni er en titt på den kommande holidaykollektionen från Mishka som ska dyka upp i butik de kommande veckorna. En del snygga plagg, håll ett öga öppet hos Monkey Bizz och Shelta.
Läs mer om Kläder, Mishka NYC,
37.1°
+
John Johansson
0

Nike Sportswear

Spring/Summer 2009 Looks

Pastellfärger verkar vara det som gäller för Nike Sportswear, i alla fall om man kollar på deras kommande vår- och sommarkollektion som innehåller just det. Se hela kollektionen i bildspelet.
Läs mer om Kläder, Nike Sportswear,
37.0°
+
John Johansson
0

BBlessing

Spring/Summer Lookbook 2009

Butiken BBlessing öppnades i New York år 2006 och likt många andra butiker startade man även ett klädmärke och bilderna från deras vår och sommarkollektion för nästa år kan ni se i bildspelet.
Läs mer om Kläder, BBlessing,
37.0°
+
John Johansson
0

April 77

Spring/Summer 2009 preview

Det är en mycket vacker förtitt vi får från April 77x27s vår- och sommarkollektion som kommer nästa år. Kollektionen har fått namnet ‘The Apollo program was a hoax’ (döpt efter en sång av svenska punkbandet Refused) och är fotograferad utav Maciek Pozoga som är en väldigt duktig fotograf.
Läs mer om Kläder, April 77,
37.0°
+
John Johansson
0

Vanguard

Summer 2008/09 Lookbook

Här är en ny kollektion från Vanguard som jag nämnt tidigare här. Stilen är typiskt australiensisk och påminner mycket om bland andra Schwipe, Thousand Reasons med flera. I övrigt tycker jag lookbooken är riktigt dålig, men längre bak i bildspelet hittar ni andra bilder på kläderna som gör det lite mer intressanta.…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Vanguard,
37.1°
+
John Johansson
0

Quicksilver

Limited Collection Spring 2009

Quiksilver kommer till våren att släppa en liten och limiterad kollektion som ser ut att kunna bli riktigt intressant. Inspirationen kommer från tidigare verk av Simon Buttonshaw som va en utav de första designerna hos Quicksilver. “Each piece is masterfully stripped down to the bones and paired with fine fabrics and silhouettes befitting the mos…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Quicksilver,
37.0°
+
John Johansson
0

XLarge

2008 Winter Lookbook

Här kommer en klassiker, det är amerikanska Xlarge som nu släppt en lookbook på deras vinterkollektion. Xlarge startades i Los Angeles 1991 och blev snabbt populärt i hiphop-kulturen, på senare år har de mer och mer riktat sig mot den kinesiska marknaden där de lyckats bra. Idag är väl det inte riktigt lika hett, har aldrig gillat byxorna de släp…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, XLarge,
36.9°
+
John Johansson
0

Crooks & Castle

Holiday 2008

En riktigt snygg lookbook från Crooks & Castlex27s nya holidaykollektion, snygg x22on setx22 -känsla från en riktigt bra actionrulle. Ovanligt varierad och välfylld för att vara en holidaykollektion, man hittar många snygga väskor, jackor, byxor och såklart flanellskjortor. Kolla in hela lookbooken här.
Läs mer om Kläder, Crooks & Castle,
37.0°
+
John Johansson
0

Julian Red

Autumn/Winter 08' Lookbook

Här ser ni den nuvarande höst- och vinterkollektionen från Julian Red, den har funnits på deras hemsida för allmän beskådan men verkar vara borttagen nu. Men här har ni några bilder, verkar vara uppvikt för hela pengen.
Läs mer om Kläder, Julian Red,
37.0°
+
John Johansson
0

Double Goose

AW08/09

Från New York kommer märket Double Goose som finner sin mesta inspiration från 80-talets hiphopkultur, i deras höst- och vinterkollektion har de tagit fram 2st jackor som finns tillgängliga i deras onlinebutik. Bifogar min favorit som är en riktigt snygg bombarjacka, tillgänglig i svart eller brunt. Double Goose hittar ni förresten hos Supermarket…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Double Goose,
37.0°
+
John Johansson
0

Visvim

F/W08 - Pollard Insulator Jacket

Här har vi en riktigt snygg jacka från Visvimx27s höst- och vinterkollektion. Den heter x27Pollard Insulator Jacketx27 och har även funnits med i tidigare kollektioner. Årets färger är marinblå, svart och grön. Tillgänglig nu hos SlamJam.
Läs mer om Kläder, Visvim,
37.0°
+
John Johansson
0

Inquiringmind™ Magazine

Buyers Buyble Fall 2008

Då var det dags igen, tidningen Inquiringmind släpper sin x22Buyers Buyblex22 för hösten. Som vanligt innehåller den massor av snygga plagg, vissa kostar skjortan och andra går inte att få tag på men snygga är dom. Kolla in hela här, bifogade även några av mina favoriter. PS. Vill ni se förra årets version finns den länken i mitt inlägg här.…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Inquiringmind,
37.0°
+
John Johansson
0

Siv Støldal

AW08/09

Siv Støldal kommer från Norge och började sin karriär som praktikant hos en norsk skräddare. Hon flyttade senare till London och har hunnit med att släppa massor av kollektioner och även samarbetat med Fred Perry. Ni hittar hennes senaste kollektion hos bl.a. Tres Bien Shop som även har en riktigt snygg känga från henne.
Läs mer om Kläder, Siv Støldal, Siv Stoldal
36.9°
+
John Johansson
0

Adam Lippes for Mango

Capsule Collection Preview

Klädkedjan MANGO öppnade i början på oktober sin första herrbutik (He by MANGO) i Barcelona. Redan nu har man valt att satsa på ett samarbete, det är den amerikanske designern Adam Lippes som fått uppdraget att ta fram två stycken dam- och herrkollektioner för nästa år. Den första kollektion (vår/sommar 2009) kommer 15e mars och innehåller 12st k…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Adam Lippes, Mango
37.0°
+
John Johansson
0

Rocksmith

Nyheter hos Caliroots

Caliroots har fått in nyheter från Japan/USA -baserade Rocksmith. Gillar verkligen hur de använder sig av starka färger som lila/rosa och turkos/grönt utan att det blir för mycket.
Läs mer om Kläder, Rocksmith,
37.0°
+
John Johansson
0

Adidas

Spring/Summer Collection Preview

Som jag nämnt här tidigare har Adidas många intressanta samarbeten på gång inför våren/sommaren. Streething har varit på besök hos Adidas showcase studio i Milano och tagit bilder på den kommande vår- och sommarkollektionen där man bland annat ser produkter från ett samarbete med Vespa.
Läs mer om Kläder, Adidas,
37.1°
+
John Johansson
0

Resonate

2008 Fall/Winter Collection

Här är ett nytt märke för Streetwearfeber, japanskt är det och heter Resonate. Gillar verkligen den lila cardiganen/luvtröjan, har själv en liknande från Fifth Avenue Shoe Repair, tyvärr inte lila dock. Resonate hittar man inte i Sverige, just nu hittar jag inte ens deras hemsida, ni får nöja er med några bilder från höst- och vinterkollektionen s
Läs mer om Kläder, Resonate,
37.2°
+
John Johansson
0

Supreme

2008 Fall/Winter Collection Pt. 2

Nä, Supreme får snart ta sig i kragen och komma med något nytt och intressant, är man ett utav världens mest hypade streetwearmärken får man allt visa mer kreativitet än så här. Bilderna är på Supremex27s andra släpp från hösten och finns snart tillgängligt hos SlamJam Store.
Läs mer om Kläder, Supreme,
37.1°
+
John Johansson
0

Sunday Sun

Autumn/Winter 2008

Weekday-märket Sunday Sun har nu 3 kollektioner bakom sig och har tidigare nämnts här. Detta är bilder på deras höst- och vinterkollektion som funnits i butik ett tag men inte dykt upp på hemsidan förrän nu. Vill man, finns det även chans att få sig en närmare titt på kläderna om man klickar på Men/Women.
Läs mer om Kläder, Sunday Sun,
37.0°
+
John Johansson
0

Ute Ploier

Spring/Summer 2009 Preview

Den australiensiska designern Ute Ploier dök upp i modevärlden år 2003, sedan dess har hon hyllats för hennes känsla att skapa moderna kläder för herrar. Nyligen dök det upp en liten förtitt på vad vår- och sommarkollektion har att bjuda på. Fler bilder hittar ni på hemsidan.
Läs mer om Kläder, Ute Ploier,
37.0°
+
John Johansson
0

Stansfield

S/S 09 Lookbook

Jag fick ett trevlig mail idag, det innehöll den nya vår- och sommarkollektionen från londonbaserade Stansfield. Stansfield har verkligen växt fort, de startades år 2005 och känns redan som ett erfaret och moget märke. De har inte fått ordning på sin hemsida ännu utan det är deras Myspace man får besöka om man vill veta mer. Ni hittar Stansfield…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Stansfield,
37.0°
+
John Johansson
0

VNGRD

2008 Fall/Winter Collection Pt. 2

Nu är VNGRD tillbaka med sitt andra släpp för hösten/vintern där man hittar många nyheter och märker att VNGRD har expanderat ordentligt. Många av plaggen skriker 90-tal vilket är coolt. kolla igenom bildspelet och sedan får ni ta er in till Shelta och shoppa loss.
Läs mer om Kläder, VNGRD,
37.1°
+
John Johansson
0

Bless

Spring/Summer 2009

Klädmärket Bless startades -97/-98 av Desiree Heiss (från Paris) och Ines Kaag (från Berlin). De har i dagsläget en butik i Berlin och en i Paris. Bilderna är från deras vår- och sommarkollektion för nästa år som de visade upp på modeveckan i Paris.
Läs mer om Kläder, Bless,
37.1°
+
John Johansson
0

Mishka NYC

Fall 2008 / Jackets

Monkey Bizz har fått in tredje leveransen från Mishka, den innehåller några jackor som ser ut att kunna hålla dig varm nu när höststormarna anlänt. Det finns även en mössa som lär locka er Mishka-fan.
Läs mer om Kläder, Mishka NYC,
37.0°
+
John Johansson
0

KTZ

Spring 2009

Nu är Sasko Besovski tillbaka med en ny kollektion från sitt märke KTZ (Kokon To Zai). Bilderna ni ser är från nästa års vårkollektion. Sasko Besovski jobbar utifrån London och Paris och hans kläder finns i över 30 butiker runt om i världen. Vill ni veta mer finns det intressant läsning hos Diptricks.
Läs mer om Kläder, KTZ, Kokon To Zai
37.1°
+
John Johansson
0

Adidas Originals

2009 SS09 / 60 Years of Soles and Stripes

På Milan Fashion Week startade Adidas sitt 60-årsjubileum med en hejdundrandes fest. De har massor av kollektioner inplanerade plus massor av samarbeten, bl.a. ett med Italienska Vespa och även ett fortsatt jeans-samarbete med Diesel. Dessa kläderna blir tillgängliga i januari nästa år. Kolla källan för mer info.
Läs mer om Kläder, Adidas Originals,
36.9°
+
John Johansson
0

Cosby

Fall 2008

Los Angeles-baserade Cosby Clothing hittar ni hos Shelta, deras höst- och vinterkollektion har ännu inte hunnit ut i butik men så länge kan ni kolla in deras lookbook.
Läs mer om Kläder, Cosby,
37.0°
+
John Johansson
0

Beta Unit

2008 Fall/Winter Collection

Märket Beta Unit är från Kalifornien och här är bilderna på höst- och vinterkollektion som nu finns tillgänglig i deras onlinebutik. Jag gillar t-shirttrycken men föredrar dom nog som skrivbordsbakgrund hellre än på mina kläder.
Läs mer om Kläder, Beta Unit,
37.0°
+
John Johansson
0

American Apparel

Nyheter!

American Apparel har fått in många roliga nyheter, det handlar mest om glasögon och andra accessoarer men även en väldigt snygg oversized tröja (huvudbilden). Bor ni i Stockholm så vet ni vart ni ska gå, vi andra för nåja oss med webbshopen.
Läs mer om Kläder, American Apparel,
37.0°
+
John Johansson
0

Qhuit

Fall/Winter 2008

Jag nämnde Qhuit för första gången i juli, då visade de upp sin vårkollektion för nästa år och jag hade ingen info att bjuda på. Nu har de släppt en hemsida och dessutom lagt upp en väldigt snygg lookbook för deras höst- och vinterkollektion som nu finns tillgänglig i deras onlinebutik. Qhuit är franskt och startades redan år 2002 utav vännerna R…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Qhuit,
37.0°
+
John Johansson
0

Nike Sportswear

Holiday 2008 Apparel Collection

I och med deras jättesatsning under OS i år har Nike Sportswear vuxit ordentligt och presenterar nu en mycket stabil holiday kollektion. Bilderna är från Smart Magazine.
Läs mer om Kläder, Nike Sportswear,
37.0°
+
John Johansson
0

Leroy Jenkins

Fall/Holiday 2008 Lookbook

Här är äntligen ett livstecken från Leroy Jenkins, det har varit väldigt tyst om dem och jag trodde ett tag att de lagt ner. Men här har ni en lookbook på deras kommande höstkollektion som jag tycker verkar mer sofistikerad än vad man sett tidigare. Rugby-tröjorna talar ju sitt klara språk, det är en atletisk/sportig kollektion. Ni hittar Leroy J…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Leroy Jenkins,
37.1°
+
John Johansson
0

Rockers NYC

2008-09 Fall/Winter “Loud is Silent” Collection Pt. 1

Rockers NYC har nu i sin blogg presenterat de första ur deras höst- och vinterkollektion; x27Loud is Silentx27. Som ni kanske märker gillar jag märken som vågar vara annorlunda, men något jag diggar ännu mer är märken som vågar vara vanliga när allt annat säger emot det. Rockers NYC är ett sådant märke som vågar köra sitt race och inte bara släpp…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Rockers NYC,
37.0°
+
John Johansson
0

VNGRD

2008 Autumn/Winter Collection

Ni har redan fått er en förtitt på höst- och vinterkollektionen från italienska VNGRD (här), nu har de även släppt en lookbook där man kan kolla närmare på plaggen. Det är fortfarande VNGRDx27s onlinebutik som gäller om man vill köpa något.
Läs mer om Kläder, VNGRD,
37.0°
+
John Johansson
0

PAM

AroundAroundAround

Göteborgsbutiken Scout har fått in den senaste kollektionen från märket PAM som för övrigt drivs av det gifta paret Misha Hollenbach och Shauna T. En rolig kollektion som innehåller många snygga tryck, cleana plagg så som skjortor och crewnecks.
Läs mer om Kläder, PAM,
37.1°
+
John Johansson
0

Weekday

Autumn 2008

Nu var det dags igen, Weekday visar vägen med deras varje ny säsong återkommande lookbook. Det står x27Autumn 2009x27 på hemsidan men det är någon som sluntit på tangenten för det är vad jag kan se kläder från 2008x27s höstkollektioner. Kolla igenom bilderna och låt er inspireras utav vad märken som Peter Jensen, Cheap Monday, Gaspard Yurkievich, …
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Weekday,
37.0°
+
John Johansson
0

WESC

Fall/Winter 2008 Preview

Den nya höst- och vinterkollektionen från WESC bjuder väl egentligen inte på något nytt och revolutionerande, deras nya lookbook tycker jag däremot är rätt skön. Som ni kanske ser är det bl.a. bandet Steed Lord som är med och poserar framför kameran, de har detta året blivit WEaktivister.
Läs mer om Kläder, WESC, Steed Lords
37.0°
+
John Johansson
0

Pegleg NYC

Fall 2008

Som ni kanske ser på bilderna är höstkollektionen från Pegleg betydligt enklare och mer mogen än vad man är van att se. Man har nästan helt lämnat glada färger och mönster och istället satsat på enkla standardplagg, någon som lär gynna märket i längden. Hela kollektionen finns nu att köpa i deras onlinebutik, vill ni hellre handla i Sverige är det…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Pegleg NYC,
37.0°
+
John Johansson
0

So Last Season

Fall/Winter 2007

Johan Johansson Andersson heter mannen bakom det svenska herrmärket vid namn So Last Season. Johan är även en av personerna bakom agenturen Kid of Tomorrow som ligger inne på några av Sveriges bästa modeller, konstnärer och andra kreativa personer. Bilderna ni ser är från So Last Seasonx27s höst- och vinterkollektion som ni hittar i butikerna Bra…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, So Last Season,
37.1°
+
John Johansson
0

Trousers London

One, Two, Three & Four

Trousers London är ett nystartat jeansmärke som blandar etiskt mode med snygg design. Deras jeans är döpta i numerisk ordning så dessa fyra första jeansen är döpta ett till fyra och så kommer det att fortsätta allt eftersom de släpper nya jeans. En rolig liten detalj är att jeansen är numrerade och limiterade till 600 par vardera. Ni kan beställ…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Trousers London,
37.0°
+
John Johansson
0

AG

Fall/Winter 2008-09

Här är ett för mig nytt märke vid namn AG, jag har tyvärr inte så mycket info eftersom jag inte lyckas hitta deras hemsida. Colorfarm har i alla fall lagt upp en lookbook på deras senaste hörs- och vinterkollektion som jag tycker innehåller många snygga plagg. Kollektionen har titeln x22British Fieldx22 är inspirerad av den brittiska militären vil
Läs mer om Kläder, AG,
37.1°
+
John Johansson
0

Nike ACG

Fall/Winter 2008 Jackets

Nike ACG står för All Condition Gear och kläderna från den kollektionen är kända för att tåla alla möjliga slags väder. Det finns sedan tidigare produkter ur höst- och vinterkollektionen från Nike ACG, de är från ett samarbete med Pendleton, läs mer här. Nu har några jackor och västar dykt upp och har samma mönster som man såg i Pendelton-samarbet…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Nike ACG,
37.0°
+
John Johansson
0

Wemoto

Fall/Winter 08

Tänkte bara tipsa om att den nya höst- och vinterkollektionen från tyska Wemoto nu har släppts. Ni hittar den i deras onlinebutik. Vill ni veta mer kan ni se mina tidigare inlägg.
Läs mer om Kläder, Wemoto,
37.0°
+
John Johansson
0

OAK

2008 Fall/Winter Collection

Butiken Oak drivs av Jeff Madalena och Louis Terline, de har nu hunnit öppna totalt 2st butiker, en på Manhattan/New York och en i Williamsburg/New York. De släppte nyligen även ett eget klädmärke med samma namn som butiken, ni ser här bilderna på deras höst- och vinterkollektion. Finns nu tillgänglig i deras webbutik (och såklart också i deras bu…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, OAK,
37.0°
+
John Johansson
0

Im King

Hos Recognize

Kalifornia-baserade märket Im King har nämnts här några gånger, skrev bl.a. om deras höstkollektion (här) för ett tag sedan. Nu har de kläderna faktiskt dykt upp i en svensk butik; Recognize. Förhoppningsvis dyker det upp mer än bara t-shirtar för de är även väldigt duktiga på x22cut-n-sewx22.
Läs mer om Kläder, Im King,
37.0°
+
John Johansson
0

Carhartt x Burton

2L Insulated Mountain Coat

Shelta har fått in en intressant jacka från ett samarbete mellan Carhartt och Burton. Det är Carharttx27s workwear-klassiker Mountain Coat, som har fått ta del av Burtonx27s oöverträffliga materialteknologi. Den är Europa-exklusiv och i Sverige är det bara Shelta som fått in den.
Läs mer om Kläder, Carhartt, Burton
37.1°
+
John Johansson
0

Hollywood

Höstnyheter

Nya kollektionen från butiken Hollywoodx27s egna märke med samma namn finns nu i butik. Riktigt snygga tryck som finns på både brädor, hoodies och t-shirts. Surfa in hos Hollywood och kolla in samtliga produkter.
Läs mer om Kläder, Hollywood,
37.0°
+
John Johansson
0

Odeur

Spring/Summer 2009

Här får ni er en exklusiv förtitt på nästa års vår- och sommarkollektion från svenska Odeur. Odeur börjar så smått dyka upp i fler och fler butiker i Sverige, ni kan se hela listan av återförsäljare på deras nya hemsida.
Läs mer om Kläder, Odeur,
37.1°
+
John Johansson
0

Ashtray

Nu öppen!

Som jag berättade förra veckan skulle Ashtray öppna sin webbutik på nytt, det har de nu gjort och där kan man hitta kläder från bl.a. Daniel Palillo, Julia Hederus, Nakkna, Permanent Vacation, Rickard Lindqvist, So Last Season, The Local Firm och Wknd De har även tagit några av höstens godbitar ut på en liten photosession, roligt initiativ som ge
Läs mer om Kläder, Ashtray,
37.0°
+
John Johansson
0

Mishka

“Skyway Trippers” Fall 2008 Collection | Delivery 2

Mishkas första höstleverans landade hos Monkey Bizz för några veckor sedan och nu var det dags för leverans två. En liten lookbook har dykt upp och vad jag kan se från bilderna handlar det om mycket basicplagg i form av jackor och några tröjor, ser inte särskilt intressant ut, till och med tråkigt.
Läs mer om Kläder, Mishka,
37.0°
+
John Johansson
0

KR3W

Fall 2008 Jackets

Hittade några rätt snygga jackor från KR3Wx27s höstkollektion. Terry Kennedy, Tom Penny, Erik Ellington och Jim Greco är några av de som varit med och designat. Favoriten är ju helt klart den silvriga jackan som Jim Greco står för, passar fint ihop med Chad Muskax27s silvriga Skytop från Supra.
Läs mer om Kläder, KR3W,
37.0°
+
John Johansson
0

Mjölk

Fall/Winter 2008 Collection

Australiensiska Mjölk var det nog inte bara jag som blev kär i när jag för några veckor sedan skrev om dom här, det blir lite galet nu när jag redan skrivit om deras vår- och sommarkollektion 2009, men här får ni er i alla fall en titt på vad denna hösten har att erbjuda från Mjölk. Jag vet fortfarande ingen butik i Sverige som säljer Mjölk, någon…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Mjölk,
37.2°
+
John Johansson
0

Velour

Spring/Summer 2009

Det var inte längesedan jag skrev om höst- och vinterkollektionen från svenska Velour, redan nu finns det bilder på deras vår- och sommarkollektion för nästa år som innehåller många snygga och somriga plagg. Kolla in bildspelet och se fram emot sommaren, vill ni se deras höst- och vinterkollektion som finns i butik nu kan ni se mitt tidigare inläg…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Velour,
37.1°
+
John Johansson
0

Fiber & Fellow

Spring/Summer 2009

Fiber & Fellow startades och drivs av Brooklyn-födda designern Jayson Santos. Bilderna ni ser är från hans vår- och sommarkollektion för 2009, klassiskt och enkelt. Ni hittar kläderna online hos Revolve Clothing.
Läs mer om Kläder, Fiber & Fellow,
37.0°
+
John Johansson
0

Folk

Spring/Summer 09

För några dagar sedan skrev jag om skorna från märket Folk, nu är bilderna på deras vår- och sommarklädkollektion här. Snyggt presenterat och Folk har växt ordentligt sen sist.
Läs mer om Kläder, Folk,
37.0°
+
John Johansson
0

Analog

Höstkollektionen 2008

Den nya höstkollektionen från Analog är här och innehåller en del snygga plagg och accessoarer. Surfa in hos Junkyard och kolla in hela kollektionen.
Läs mer om Kläder, Analog,
37.0°
+
John Johansson
0

LRG

“2 Minutes To Midnight”

Snackas mycket om nitar nuförtiden, LRG visar vart skåpet ska stå och släpper en jacka helt (nästan) klädd i nitar. Med en vikt på 16kg och en prislapp på nästan 13.000kr så gäller det att du är man nog att bära den. Kanske inte så snyggt men roligt initiativ från ett utav världens största streetwearmärke, den heter “2 Minutes To Midnight” och säl
Läs mer om Kläder, LRG,
37.1°
+
John Johansson
0

Rocksmith

Fall 2008 Collection / Delivery 2

Här är ytterligare några nyheter från Rocksmithx27s höstkollektion, mestadels cut-n-sew som t.ex; x27Slash Leather Jacketx27, x27Red Leather Buttersx27 och x27Sno Life Jacketx27. Mycket snyggt, snart i butik.
Läs mer om Kläder, Rocksmith,
37.1°
+
John Johansson
0

Benjamin Bixby

2008-09 Fall/Spring Collection

Andre 3000 (André Lauren Benjamin) från Outkast är en mycket intressant man med massor av talanger, han har ju likt många andra nu gett sig in i modebranchen. En liten titt på första kollektionen från hans märke Benjamin Bixby finns med i en artikel hos Business of Fashion. Kläderna är inspirerade av 1930-talets sportiga mode vilket syns väl, my
Läs mer om Kläder, Benjamin Bixby,
37.1°
+
John Johansson
0

Samantha Pleet

Spring 2009

Samantha Pleet är 25 år och har hunnit med några kollektioner sedans hon år 2000 började plugga design. Bilderna ni ser är från herrarnas vårkollektion, mycket snyggt! Hennes kläder säljs närmast i London hos Luna and Curious.
Läs mer om Kläder, Samantha Pleet,
37.0°
+
John Johansson
0

Opening Ceremony

Fall/Winter 2008 Collection

Opening Ceremonyx27s hemsida är snygg men helt oanvändbar och uppdateras dåligt, för att visa kläderna från deras höst- och vinterkollektion tar vi istället hjälp av butiken OAK i New York, de visar upp sina kläder på det absolut snyggaste sättet.
Läs mer om Kläder, Opening Ceremony,
37.0°
+
John Johansson
0

Comme des Garcons x S.N.S Herning

Shop-in-shop hos Tres Bien

Tres Bien har ju som ni kanske märkt fått sin tredje x27shop-in-shopx27, det är japanska modehuset Comme des Garcons som valt att satsa lite extra hos Tres Bien. Det senaste man kan hitta från CDG är kläderna från ett samarbete med danska S.N.S Herning. Ni hittar CDGx27s Shop-in-shop här
Läs mer om Kläder, Comme des Garcons, S.N.S Herning
37.0°
+
John Johansson
0

Silas

Höstkollektionen online

Silas visar nu på sin hemsida upp plaggen från deras höstkollektion, många snygga kläder som ni hittar genom att klicka på x22Itemsx22 på förstasidan. På internet hittar man Silas hos Hanon Shop och Norse Store
Läs mer om Kläder, Silas,
37.1°
+
John Johansson
0

Ashtray

Ny webbutik 27 September

Butiken Ashtray i Örebro håller på att rusta upp sin onlinebutik och har nu satt ett datum för när de ska öppna portarna. En trevlig butik som säljer en del intressanta märken.
Läs mer om Kläder, Ashtray,
37.0°
+
John Johansson
0

Boski

SS0809

När Nick Mahoney startade sitt märke i Melbourne för tre år sedan hade han ingen tidigare erfarenhet av modevärlden, men vissa lär sig snabbt och här ser ni bilder från hans vår- och sommarkollektion för nästa år. Stilen känns australiensisk och påminner om landsmärkena Material Boy och Thousand Reasons.
Läs mer om Kläder, Boski,
37.1°
+
John Johansson
0

Hood by Air

F08/W09 Looks

New York-baserade Hood by Air har nu släppt en lookbook på deras höst- och vinterkollektion som endast finns i ett fåtal butiker i världen. Bland återförsäljarna hittar vi några av New Yorkx27s bästa butiker; OAK och Seven.
Läs mer om Kläder, Hood by Air,
37.1°
+
John Johansson
0

Reason

‘08 Fall/Winter Preview

Reason är tillbaka med en något mer mogen kollektion än man sett tidigare, mindre mönster än vad man är van vid att se. Vet inte om man fortfarande kan hitta Reason hos Caliroots och Shelta, de står med under återförsäljare på Reasonx27s hemsida iallafall.
Läs mer om Kläder, Reason,
37.0°
+
John Johansson
0

AAAAAAAAAA™

Suspender Craze

Matteo Cibic och Daria Dazzan har valt ett väldigt udda namn för sitt klädmärke, det heter AAAAAAAAAA™, alltså 10st Ax27n. Antalet Ax27n i namnet kan representera antalet unika hängselbyxor de tillverkar i månaden; som också är 10st, vad vet jag, loggan blir snygg iallafall. Just nu håller de på att uppdatera sin hemsida så jag har inte så mycke…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, AAAAAAAAAA™,
37.0°
+
John Johansson
0

Lovers & Fuckers

A/W 2008

Från Buenos Aires kommer märket Lovers & Fuckers, det startades 2003 och bilderna är från höst- och vinterkollektionen. Historian bakom märket är rätt intressant, Prince är bl.a. inblandad, vill ni veta mer finns en intervju med skaparen här.
Läs mer om Kläder, Lovers & Fuckers,
37.1°
+
John Johansson
0

WTAPS

2008 Fall/Winter Collection “Red Dawn”

Japanska WTAPS har släppt en lookbook för deras Red Dawn -kollektion där största fokus legat på deras jackor. Gore-Tex är väl använt och man hittar även lite flanell och annat intressant. Ni hittar WTAPS hos SlamJam
Läs mer om Kläder, WTAPS,
37.1°
+
John Johansson
0

In Black We Trust

Hittade några riktigt snygga t-shirts från ett designkollektiv som jag tyvärr inte vet så mycket om. De heter In Black We Trust och vad jag kan se är iallafall en webshop på gång.
Läs mer om Kläder, In Black We Trust,
37.0°
+
John Johansson
0

Lagom

Autumn/Winter 08/09 - Ute nu!

Nu har Lagomx27s webshop uppdaterats med alla de nya plaggen från höst- och vinterkollektionen, som vanligt är det snyggt detaljarbete och sköna färger från duktiga Nette Sandström. Get it while you can! Lagomx27s kläder har en tendens att snabbt ta slut väldigt fort.
Läs mer om Kläder, Lagom,
37.0°
+
John Johansson
0

CTRL

Höstnyheter hos Hunting Lodge

Några höstnyheter från finska CTRL har dykt upp hos Hunting Lodge bl.a. en väldigt snygg skinnjacka med luva som går på ca 3500kr. CTRL jobbar även på en ny hemsida där man antagligen kommer presentera den kommande vår- och sommarkollektionen som de visat på mässorna under sensommaren.
Läs mer om Kläder, CTRL,
37.0°
+
John Johansson
0

Cassette

Fall 08 Collection

Cassette är ett klädmärke baserat i Los Angeles. De har några kollektioner bakom sig men gjorde x22runway debutx22 under New York Fashion Week nu i September. Designern och ägaren Peter James säger att deras kommande vårkollektion är en jättesatsning från deras sida och kommer ta märket till nya nivåer. Deras höstkollektion som ni ser på bildern…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Cassette,
37.0°
+
John Johansson
0

Freegums

Fall/Winter ‘08 Collection

Freegums har varit med ett tag nu, startades för några år sedan och blev då en i mängden av den enorma skara klädföretag som gör t-shirt med tryck. Men Freegums skiljer sig lite från mängden, man kan nämligen vränga deras t-shirts ut-och-in och vips har man ett annat tryck på magen!
Läs mer om Kläder, Freegums,
37.1°
+
John Johansson
0

Cake Clothing

Fall 2008 line

Cake Clothing är tillbaka med en ny höstkollektion, t-shirtx27s i all ära men var är deras crewnecks? Snyggt iallafall, ni hittar Cake Clothing hos Hunting Lodge
Läs mer om Kläder, Cake Clothing,
37.0°
+
John Johansson
0

PAM

2008 Fall/Winter “Around and Around” Collection

Butiken Haven i Kalifornien har fått massor av snygga grejer från PAM. Som vanligt kretsar det runt t-shirts med skumma och snygga tryck. Med i kollektionen finns även några hoodies, crewnecks, jackor och ett snyggt halsband.
Läs mer om Kläder, PAM,
37.0°
+
John Johansson
0

Visvim

2008 Fall/Winter Collection

Visvim har inte nämnts här på ett tag och det av den enkla anledningen att jag tycker inte de släppt något intressant, men i deras höst- och vinterkollektion som nu landat hos japanska NOS finns några riktigt snygga och enkla plagg. Tyvärr finns inte Visvim i Sverige ännu (men om allt går enligt planerna så dyker det upp i en butik i Göteborg sena…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Visvim,
37.0°
+
John Johansson
0

Rickard Lindqvist

Spring/Summer 2009 Lookbook

Vår- och sommarkollektionen från Rickard Lindqvist är hans fjärde fullskaliga kollektion och visst syns det att erfarenheten finns där. Mycket svart och grått där gult och blått (jeans) blandas på ett väldigt snyggt sätt. En del rutigt på byxfronten och man skymtar något som jag hoppas vi får se mer av: snygga t-shirtprints. Höst- och vinterkoll…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Rickard Lindqvist,
37.0°
+
John Johansson
0

Ransom

2008 Fall Collection

Kanadensaren bakom de välkända butikerna Goodfoot och Nomad; Matt George visar nu upp en ny höstkollektion från sitt egna märke Ransom. Den nya kollektionen har växt ordentligt sedans den i somras och innehåller massor av snygga plagg. Ni hittar Ransom hos Caliroots där det konstigt nog finns mycket av vår- och sommarkollektionen kvar på rea.…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, Ransom,
37.0°
+
John Johansson
0

MackDaddy

2008-09 Fall/Winter - Hotel Chelsea

Japanska MackDaddy presenterar här sin höst- och vinterkollektion vid namn x27Hotel Chelseax27 där de visar upp en betydligt mer mogen stil än vad man sett tidigare. Tidigare kollektioner har kört väldigt hårt på 80-talet medans man nu kör en lite mer dressad men ändå lekfull stil. Den japanska stilen är ofta svår att förstå men det är alltid roli…
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, MackDaddy,
37.0°
+
John Johansson
0

Bérangère Claire

Winter 2008 Lookbook

Här är bilder på lookbooken från franska Bérangère Clairex27s vinterkollektion. Jag vet inte så mycket om Bérangère Claire men jag gillar enkelheten i kollektionen och skjortorna är väldigt fina.
Läs mer om Kläder, Bérangère Claire,