m

Nixon

2008 Elite Collection

/ Accessoarer

Kaliforniabaserade klockmärket Nixon har släppt massor av modeller genom tiderna och har det senaste delats upp i några olika kollektioner. Nyligen presenterades modellerna ur deras 'Elite Collection' och där hittar man några riktigt stilrena klockor.

Elite-kollektionen erbjuder hög kvalité vilket också ger högre priser, klockorna hamnar mellan $650-$1400 och säljs enbart i Nixon's egna butiker.

RSS 2 kommentarer till artikeln
Mort
I like it ... speciellt The Ceramic Player för blott ~9000kr. :P
av Mort, onsdag 04 juni 2008 kl 21:33
President
Inte lätt när man skriver snabbt, då blir sterila lätt till stilrena, för de flesta klockor är ändå stilrena, så även dessa. Men att säga att de är stilrena säger inget om man inte säger vilken stil det är, altså, dessa klockor är stilrent sterila, eller helt enkelt minimalistiska.

Jag tycker dock att endast den översta vänstra och nedre högra klockan är minimalistiska, mittenklockan är art-deco-influerad, men inte mindre stilrent art-deco för det. Den övre högra klockan skulla man dock kunna tvista om den är stilren eftersom den har en relativt klassisk urtavla, som dock är skuren så att verket syns.

Hoppas folk tar till sig betydelsen av ordet stilrent och börjar använda det på rätt sätt.
av President, fredag 06 juni 2008 kl 16:16
Kommentera artikelnTävling!
Vinn din egen vintergarderob från adidas på junkyard.se! 
45.2°
+
Roger Åberg
0