m

Presentkort på 2000kr!

Hos skobutiken Lester

/ Skor

Nu är tävlingen avgjord och vi säger grattis till vinnaren borkbork som får ett presentkort värt 2000kr hos Lester.

Övriga deltagare i tävlingen, misströsta ej! Fram till och med den 16e november erbjuder Lester alla feber-läsare 15% rabatt på hela sitt sortiment så att ni kan köpa de skor ni ville ha!

Använd rabattkoden "streetwearfeber" och få sedan 15% i rabatt i webshoppen.

RSS 57 kommentarer till artikeln
guling
Det är inte bara kvinnor som älskar skor, jag är ett levande bevis på att även män är beredda på att korsa ett helt land för att få tag på ett par skor!
av guling, torsdag 23 oktober 2008 kl 02:44
slynda
En fattig student som traskar runt i sina 1 år gamla superstars skulle behöva ett par nya schyssta sulor. Kanske hade man kunnat få ett presentkort i present ? Men sen kanske det blir mörkt, så att man inte såg presenten, för det blir svart... eller jag vet inte.
Trevligt vore det i alla fall!

av slynda, torsdag 23 oktober 2008 kl 04:40
Puma
Men tänk på oss som bor i en liten stad upp i norrland, vår enda fysiska skobutik är Huldas Fashion....Där säljs knappast de skor jag vill ha, nämligen / Clarks Originals
Wallabee Boot Tan Antique
av Puma, torsdag 23 oktober 2008 kl 06:36
Tobias Ed
Anser jag skall vinna pga jag har levt med mina helt värdelösa skor från dinsko sedan sommaren. Min budget räcker inte till nytt köp och regnet den blöta marken börjar komma in igenom sulan.

Blir någon av dehär, street street eller praktiskt?
www.lester.se
www.lester.se
www.lester.se

av Tobias Ed, torsdag 23 oktober 2008 kl 07:35
Boss
Mitt Stockholmska ursprung till trots kan jag inte låta bli att önska att jag fick reppa höstens snyggaste i brunt från GBG's finest - i dubbel bemärkelse.
av Boss, torsdag 23 oktober 2008 kl 08:06
PJo
Jag ska vinna för att jag är fattig student och behöver ett par rejäla dojor till vinterna. Med det slitna par Converse som jag har nu kommer jag frysa sönder fossingarna.

Jag skulle nog köpa dessa kängor:
av PJo, torsdag 23 oktober 2008 kl 09:30
superboy77
Jag har bästaste motivationen: Jag fyller år idag! Och med fina skor från Lester kan jag med stil och stolthet närvara vid de finaste av fester :)

Jag har suktat efter ett par Clark black från Refined by Bobbie Burns huuuur länge som helst: www.lester.se
av superboy77, torsdag 23 oktober 2008 kl 09:56
trend
Varje man med vett bör ha ett par svarta Clarks i skohyllan,
något som man värdesätter högt och inte slarvar bort i rödvinsfyllan.
av trend, torsdag 23 oktober 2008 kl 10:33
blinkande jesus
Måste ha något på fötterna när man går i slasken till högskolans mörka lokaler! :c
av blinkande jesus, torsdag 23 oktober 2008 kl 11:03
mainstream
Well, efter att ha sett Gavin Watsons utställning "Skins" drömde jag varje natt våta drömmar om dessa blodröda vintage 8 håls doc's. Tills dess att min chef gav mig kicken. Så nu kan jag glömma att ha råd med dem..om jag inte vinner dem här det vill säga!
av mainstream, torsdag 23 oktober 2008 kl 11:08
TheHk
Jag förtjänar att vinna för att jag har valt de snyggaste skorna
av TheHk, torsdag 23 oktober 2008 kl 11:09
dthompa
Jag skulle vilja vinna dessa www.lester.se

Sjukt fina skor, aldrig skådat ett så snyggt skopar tidigare. Går i ett par slitna skor för tillfället, som dessutom läcker när det är blött ute. Dessa skor skulle passa mig perfekt. Ska på stor fest nu i höst och då skulle dessa passa perfekt på foten, men min ekonomi tilllåter inte mig att köpa dessa. Så vinner jag dom skulle jag bli sjukt glad. Hade man haft dessa så hade man svävat fram över vinters snö och slask.
Låt mig helt enkelt bli mannen med skorna hela dagen!

av dthompa, torsdag 23 oktober 2008 kl 11:18
Charles
Som jag ser det finns det bara ett kriterium att uppfylla för att kunna lägga rabarber på ett par sköna pjucks, å det är att man är en go gubbe...och det är jag. Langa hit checken bara.
av Charles, torsdag 23 oktober 2008 kl 11:20
markus.dahlberg
I flera dagar har jag grubblat
och gått omkring och snubblat
i en sko som inte passat mig så väl
kanske stereon går att kränga
för ha råd med ökenkänga
som en Doctor har format för min häl

Dr. Martens Manton-Brown

av markus.dahlberg, torsdag 23 oktober 2008 kl 11:25
Swoop
Mitt ex slängde i vredesmod mina fina gamla Timbos tillsammans med allt annat som jag hade glömt där när jag gjorde slut med henne... Lever dessutom på en 20% deltidslön eftersom CSN inte behagar bevilja studielån mer än 12 terminer. Som grädde på moset bor jag i ett omklädningsrum...
av Swoop, torsdag 23 oktober 2008 kl 11:33
digitalboy
Alla är visst fattiga studenter.. Jag är iaf en fattig halvtidslärare som behöver visa eleverna vad ett par riktiga skor är. Plus att jag slipper hålla lektioner utan frusna tår. Vilket gör mig gladare, Och vilket i sin tur ger gladare elever.

Ett par Clarks Originals Wallabee Boot Tan Antique skulle göra susen.
av digitalboy, torsdag 23 oktober 2008 kl 11:36
Kalifen
Vad bra! Äntligen en anledning att åka och hälsa på min fantastiska vän Ola. Jag kan gå omkring på hans klubb och visa upp mina fina puppor från Lester, och få massor av beröm.

Du: Vilka fina skor, var har du köpt dem?
Jag: På Lester. De ligger på Södra Larmgatan. Super nice.
Du: Ska vi dansa?
Jag: Klart vi ska!

Sedan skulle vi dansa in mina nya höga, svarta skinnkängor från Rokin.

Hej!
av Kalifen, torsdag 23 oktober 2008 kl 11:53
donjoe
Eftersom jag inte är moderat.
av donjoe, torsdag 23 oktober 2008 kl 13:31
callea
Hej!

Jag är inte någon fattig student, jag är en underbetald personlig assistent. Jag kanske tjänar lite mer än de som sliter sitt hår över studielånet, men det är inte mycket för det. Jag står ut med det mesta, däribland slagsmål som uppstår över fläskpannkakor, saliv på golvet och intorkade bananfläckar på mina byxor. Jag dör en smula varje dag jag går till jobbet, och det är ingen underdrift. Jag behöver ett par nya skor för att jag betalar dubbla hyror, betalar TILLBAKA studielån och har endast ett par gamla Jodphurs från förra året, som redan är nerpestade med jobbmentalitet, och med det så menar jag fläckar som inte går att få bort, oavsett vad man tar sig till. Jag BEHÖVER ett par nya skor, jag vill inte bara ha för att unna mig, utan jag BEHÖVER dem, precis som barnen i Afrika behöver mat och medicin.

Om jag skulle få det här presentkortet, då skulle jag välja ett par svarta Clarks. Varför? Jo, för de är helt enkelt de skorna som var man borde ha i sin garderob. Så enkelt är det.

av callea, torsdag 23 oktober 2008 kl 13:52
anton göranssom
jag borde vinna, så jag äntligen kan köpa mig ett par refiend by bobby burns modell clark brown. har suktat efter dessa i säkert ett år men inte riktigt haft råd. vore fantastiskt att slippa kyla och väta på ett så elegant sätt, dessutom skulle de passa bra till min nya 40 tals inspirerade stil.
jag tror att dom skulle trivas utmärkt hos mig och jag skulle vårda dom ömt.
av anton göranssom, torsdag 23 oktober 2008 kl 14:11
apanapansson
Jag borde såklart vinna. Inte bara för att jag behöver ett par varma skor inför vintern utan även för att förgylla min omgivning när jag vandrar omkring i dessa vackra skor. Således vinner alla på det; jag får nya skor och folk som ser mig blir glada för att jag har fina skor. Win Win!
av apanapansson, torsdag 23 oktober 2008 kl 15:03
DaveGadget
Tänk om jag kunde vinna,
då skulle jag ändå hinna
plocka upp ett par fräscha pjucks
så folk kan säga "he got the looks".

Jag vill ha ett par skor från Lester
nu innan de blir stora och öppnar på Mäster
Samuelssonsgatan i Stockholm var
man slipper stå i strumplästen bar.
av DaveGadget, torsdag 23 oktober 2008 kl 15:36
ViktorKrygaah
Jag är i desperat behov av ett par riktigt schyssta kängor ! Har inte råd då min avdelning på jobbet skall flyttas till polen.. Har kollat på dessa sen Lester fick in dem.
av ViktorKrygaah, torsdag 23 oktober 2008 kl 15:37
wellah
Det är svårt att hitta nya skor, jag går och fryser om mina fötter och värre kommer det bli så fort snön faller! Men jag har hittat dojan jag behöver, Shofolk Andre 1 Brandy.

Man skulle kunna beskriva det hela ur följande perspektiv: Du står ute i snålblåsten i väntan på bussen, bussen är försenad. Någon bakom dig, knackar dig på ryggen och säger; jag bjuder dig på en kaffe på cafet där borta.

Bara av att se skorna fick jag sådan inbjudande känsla av att mina fötter kommer hålla värmen denna vintern! Vad är inte mer värmande av att bli bjuden på det hela, precis med sådan ömhet som personen bjöd på cafet!
av wellah, torsdag 23 oktober 2008 kl 16:06
chillarn
Jag håller på att bygga upp min basgarderob för framtiden och ett par bruna boots är lika viktigt som hjärtväggen i ett hus! En investering för livet som skulle underlättas med ett presentkort.
av chillarn, torsdag 23 oktober 2008 kl 17:04
stltskn
Mina svarta tygskor håller på att trilla sönder. Vi har trivs bra ihop länge men jag har börjat förstå att slutet är oundvikligt. Vi kommer måsta skiljas åt inom en snar framtid. Lester är min kompis i detta kval. Jag hoppas att Lester är den kompis jag alltid behövt.

Jim Rickey JR-A
av stltskn, torsdag 23 oktober 2008 kl 21:48
Skinny
Jag var faktiskt inne på Lester i göteborg just idag och köpte mig ett par väldigt fina bruna clarks i skin (true story), egentligen hade jag inte pengarna och nu ligger saldot på hundringen. Min motivering är därför, Jag borde vinna för jag lägger hellre mina sista slantar på ett par fina skor (från Lester dessutom) än att spara dem och ha råd med mat =P

Vinner jag hade jag satsat på dessa: www.lester.se
av Skinny, torsdag 23 oktober 2008 kl 21:54
Rep
Visst, somliga går i trasiga skor men efter 3 år i samma gamla fashion no-no, timberlandkängor, där sulan snart faller av och som ingen tvätt i världen skulle råda på tycker jag mig vara värd något nytt..
av Rep, torsdag 23 oktober 2008 kl 22:17
svampbobfyrkant
Likt en dårhusorkan jag for,
till staden, för ett par nya skor.

Men jag var för ensam och för trött,
dubbelexponerad och nött.

Jag fann kärleken på gungande fester,
jag fann värmen i skorna från lester.

av svampbobfyrkant, torsdag 23 oktober 2008 kl 22:17
Lapsus
Vintertid brukar jag nästan alltid frysa om fötterna eftersom jag aldrig hittat både varma OCH snygga skodon. Lesters utbud är ju kanon, och med dessa (www.lester.se skulle jag vara både varm och snygg!
av Lapsus, torsdag 23 oktober 2008 kl 22:26
ojdå
Det handlar om stil. Det handlar om känsla. Det handlar om något mer än vad man har på fötterna! Lester's skor är fabulöst snygga och galet kaxiga. Jag behöver ett par mer än Tarzan behöver Jane, Bond behöver Dry Martini eller Batman behöver latex!
av ojdå, torsdag 23 oktober 2008 kl 22:44
kalsongbärarn
Jag vill pissa på höstregnet genom att ha feta kicks på mig. Dessutom bor jag nära gôtet så jag kan komma in o snacka lite skit me lester-folket!


Jim Rickey Jr.A Black Leather
www.lester.se
av kalsongbärarn, torsdag 23 oktober 2008 kl 23:00
borkbork
Innan jag flyttade ner hit till Göteborg bodde jag i Norge några år. Vid ett tillfälle i skoaffären blev jag tillfrågad om jag ville ha hjälp med något av en ung och söt expedit. Jag svarade glatt att jag går och ser på "dojjer". Hon drog sig undan och gav mig en konstig blick - och det var först den kvällen som min flickvän avslöjade att "daier" betyder tuttar på norska. Med andra ord hade jag i skoaffären proklamerat "Tack det är bra, jag går och tittar på tuttar".

Såå. Låt mig slippa återuppleva detta trauma, och fyll på min karma för att ha berikat era liv med en fräckis ur levande livet. Jag och min kulturarbetarekonomi behöver ju nya pjuck som klarar det göteborska vinter-rusket. :)
av borkbork, fredag 24 oktober 2008 kl 01:41
gnops
Jag behöver nya skor eftersom mina converse läcker in vatten och gör mina strumpor blöta vilket gör att det lämnas fuktiga fotavtryck när jag är på besök hos vänner. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja skaffa ett par "justice 3 black" för då skulle min coolness öka med 36% för dom bootsen gör att jag liknar Yngwie J Malmsteen och börja posa och gestikulera som han gjorde i Leningrad 1989. om ni undrar var jag skulle posa så är det självklart en fredag kväll på andra långgatan!
av gnops, fredag 24 oktober 2008 kl 03:47
lveine
För att jag passar bäst i dom!

Manton-Black

/David Velin
av lveine, fredag 24 oktober 2008 kl 09:38
Isaac
Att säga att man Behöver ett par skor är kanske rent överlevnadsmässigt en överdrift i dagens sverige. Dock så återstår det faktum att om jag inte får ett par rejält snygga skor jag kan ha i vinter så dör min lilla modeängel som sitter i en manchesterfotölj på min axel, vilket får som konsekvens att jag troligen blir så deprimerad av att a) jag går runt i kalla norden utan tillräckligt snygga skor att gå i. b) jag använder de snygga skor jag har och dör kölddöden. c) jag dör helt tvärt av ren och skär trauma. The way I see it så kommer jag att dö på något sätt utan ett par domedags-snygga skor. Kan ni leva med det på erat samvete? huh?

www.lester.se
www.lester.se
av Isaac, fredag 24 oktober 2008 kl 12:18
m4rt1n
När dollarn är så dyr är det inte lika kul att shoppa Red Wings på Ebay, så sträcker ut en hand och hoppas kunna handla inom Sveriges gränser.
tack
av m4rt1n, fredag 24 oktober 2008 kl 15:58
Citrusskal
Jag vill ha ett par snygga skor eftersom jag vill vara riktigt tjusig när jag ska imponera på svärföräldrarna nu i november.
av Citrusskal, fredag 24 oktober 2008 kl 16:25
KJT
Lester Lester Lester. Vad är det för namn egentligen änna. Det klingar fint, men vad betyder det, kan det vara en flört med Lester Young, en av tidernas bästa tenorsaxofonister eller är det bara ett namn plockat ur luften. Hmm, vem vet, vem vet. Iallafall, varför ska jag vinna.

Blablabla, jag behöver nya skor för mina är så fula. Nej nej nej. Jag behöver nya skor för att jag helt enkelt älskar skor, skor är fint och är något som behövs för att höja din stilnivå när du klär dig. De skor jag har nu är fina, mycket fina, men de skor de har på lester är även de mycket fina och det skulle vara underbart att få utöka samlingen med ett par. Kanske ett par redwings (det är ju såååå inne just nu) eller ett par klassiska desertboots (som var såååå inne förra året)

Nej jag vet inte, men det faktum att ett presentkort på 2000 kronor skulle öka möjligheterna att välja vet jag. Därför och bara därför skulle jag vilja vinna.

Bamsekram från ett regnigt Göteborg
av KJT, fredag 24 oktober 2008 kl 18:27
phl
Tja!
Jag ska vinna för att jag vill ha dom här skorna www.lester.se

Lite kass motivering kanske men vi kan ju säga att jag lyckade ganska bre med att hitta länken, det kan ju vara en motivering också.
av phl, fredag 24 oktober 2008 kl 22:01
Jakob_83
Jag har en snygg, knallturkos, vårjacka från resteröds av modellen Cliff.
Med den jackan och de här skorna kommer jag att välsigna Göteborgs gator i vår!
av Jakob_83, lördag 25 oktober 2008 kl 14:15
Jakob_83
Jag har en snygg, knallturkos, vårjacka från resteröds av modellen Cliff.
Med den jackan och de här skorna kommer jag att välsigna Göteborgs gator i vår!
av Jakob_83, lördag 25 oktober 2008 kl 14:17
shoffe
Jag tänkte inte ens delta i någon tävling, är egentligen min grej. Men efter en snabbtitt på deras hemsida hittade jag de perfekta "vinterskorna" jag letat efter. Tidlösa, moderna, och förhoppningsvis lite varma i alla fall. Skorna jag vill ha är Buscetta från Bobbie Burns.

av shoffe, lördag 25 oktober 2008 kl 18:53
thalassic
min flickvän sa att hon kommer lämna mig om jag inte har ett par red wings skor i vinter men jag har inte råd, så för kärlekens skull: låt mig vinna!
av thalassic, söndag 26 oktober 2008 kl 01:21
JohanA
Jag vill inte påstå att jag är helt luspank, som de flesta verkar vilja framstå sig som. Det är bara det att skor inte har haft speciellt bra prioritering i min garderob. Staden där jag bor har begränsat utbud och att vinna ett presentkort skulle vara en givande anledning till att få besöka huvudstaden och shoppa lite. Tack, streatwearfeber för att ni gör bra inlägg och att jag nu hittat en av de bästa online-butikerna för skor. Utan er, hade jag inte varit lika uppdaterad i modevärlden. Ni gör det roligt. Tack för mig.


av JohanA, söndag 26 oktober 2008 kl 13:15
Iceman
Skorna sägs vara det viktigaste i en outfit och säga allt om en person, vilket kan stämma eftersom mina nuverande skor bara tillåter mig vara hemma. Med ett par skor från Lester kan jag stolt visa upp mig på fester och även skryta för mina gäster.
Ett par bobbie burns clark brown skulle ta bort mitt nuvarande smeknamn Clown.
Så snälla hjälp mig att känna mig cool istället för old school!


av Iceman, söndag 26 oktober 2008 kl 22:57
123456
Om jag inte får ett par Hummel Stadil High, så dör jag.
av 123456, måndag 27 oktober 2008 kl 10:29
Lé Petrus
Om jag vinner ett par "Rokin Jeremy Boot-Black" kommer jag att ha lägenhetsfest (här i Göteborg) för alla som ställer upp i den här tävlingen. Jag kommer till och med registrera die-landalastraße-partei.blogspot.com och börja skriva om festen. Du är bjuden o du sköna.av Lé Petrus, måndag 27 oktober 2008 kl 16:49
brunkryss
Det är svårt att unna sig saker och ting när studiebidraget är på 1050,- och jag inte har tid för ett extraknäck.

Streetwearfeber, hjälp mig! Jag vill inte gå i mina sneakers längre!
av brunkryss, måndag 27 oktober 2008 kl 23:02
Walk hard
Lester är en sko-oas man inte går vilse i,
kanske bara från eller till.
Så jag hoppas lästerna till Blundstone är anatomisk utopi,
för gå i dom är ju vad jag vill.
Och när rösterna är räknade,
presentkortet i min hand,
då ska kängorna bli fräknade,
bitna av hösten och tidens tand.


av Walk hard, tisdag 28 oktober 2008 kl 11:04
Trazan
Hej! Det har gått hål på både under och översidan av mina skor. Jag har plastpåsar utanpå mina sockar för att de inte ska bli blöta. Inte nog med det, skojävlarna har nu hål på sidan vilket gör att mina lilltår rivs upp när jag ska (försöka) skate:a. Snälla bussiga, dessa skor löser mina problem!
av Trazan, tisdag 28 oktober 2008 kl 21:26
CKH
Jag vill vinna Clarks Desert Boot eftersom jag vill visa min fru att jag faktiskt kan välja något riktigt snyggt till mig själv utan hennes hjälp.


av CKH, onsdag 05 november 2008 kl 11:29
*blinkblink*
Jag behöver ett par skor som man kan ha när det finns lite snö på marken. Att hitta ett par heta sådana skor e rätt svårt, men nu tror jag att jag hittat ett par^^

Man kan aldrig ha för mycket skor, desvärre kan man ha för lite *sobsob*

*kramkram*
av *blinkblink*, torsdag 06 november 2008 kl 14:53
Trrism
haha, borkbork var rolig
av Trrism, fredag 07 november 2008 kl 14:07
borkbork
Wohoo! Tack ska ni ha! :)
av borkbork, fredag 07 november 2008 kl 18:50
dthompa
okej så man kan vinna om inte ens följer reglerna, vart är länken till skorna ?
av dthompa, måndag 10 november 2008 kl 10:26
borkbork
Så lägligt att komma tillbaka till ruskigt göteborg och veta att det är fina skor som väntar i butiken. De här står högt på listan. :)
av borkbork, onsdag 19 november 2008 kl 12:37
Kommentera artikelnTävling!
Vinn din egen vintergarderob från adidas på junkyard.se! 
45.2°
+
Roger Åberg
0